Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop dragoste #horoscop

HOROSCOP dragoste 8-14 martie. Incercari majore in relatiile sentimentale

Horoscop 8-14 martie. Astrele ne-au pregatit o saptamana linistita in plan sentimental. Mai multe planete traverseaza misteriosul si iubitorul semn al Peştilor, iar Luna Noua din weekend ne incurajeaza sa ne urmam inima, mai degraba decat ratiunea.

HOROSCOP dragoste 8-14 martie. Previziuni pentru toate zodiile

Multi nativi s-ar putea sa se simta ca intr-un tunel la capatul caruia nu se vede nicio lumina. Nu va ingriorati, insa, si luati aminte la toate lectiile pe care le primiti. Multe relatii vor fi greu incercate in aceasta perioada, chiar si pe cele mai sanatoase, insa furtunile vor trece mai usor daca le priviti ca pe o perioada de vindecare.

Soarele in Pesti ne indeamna sa ne gandim bine la sentimentele pe care le avem, sa fim sinceri cu noi insine si cu partenerii si sa ne urmam visurile, chiar daca uneori acestea nu vor fi pe placul celor din jur. Luna Noua in Pesti deschide multora ochii, facandu-i sa inteleaga ca singura piedica in calea fericirii erau ei insisi. Unii ar putea pune capat unor relatii in care nu se mai regasesc, altii pot da un restart legaturilor pe care le au deja cu partenerii.

HOROSCOP 8-14 martie BERBEC

Ai tendinta sa maschezi ceea ce simti cu adevarat prin reactii de furie. Emotiile te coplesesc in aceste zile, iar la mijlocul saptamanii te confrunti cu dileme majore legate de relatia ta sau de alegerile facute pana acum in plan sentimental. Indiferent care este adevarul pe care il vei descoperi, este momentul ca, de acum inainte, sa iti traiesti viata in functie de el.

HOROSCOP 8-14 martie TAUR

Ai o saptamana linistita si te bucuri de armonia din cuplu. Este momentul sa va bucurati unul de altul si sa uitati de lucruri care v-au impiedicat pana acum sa o faceti. De asemenea, aceasta perioada poate fi una de reflectie asupra relatiilor si a iubirii, dar si a unor lectii importante.

HOROSCOP 8-14 martie GEMENI

Ca sa iti poti urma inima, trebuie in primul rand sa afli ce vrea!. Nu mai cauta scuze si motive care in loc sa te lamureasca, creeaza confuzie. Saptamana aceasta nu e loc de "poate" si "dar daca...". Este momentul sa nu iti mai negi sentimentele, sa nu te mai temi ca te-ar putea "arunca" de pe sine, ci sa te lasi in voia lor.

HOROSCOP 8-14 martie RAC

Este una dintre acele perioade in care sentimentele te coplesesc, mai ales daca esti intr-o relatie in care ai avut mai multe intrebari decat raspunsuri in ultima vreme. Daca vei reusi sa scapi de ideea ca dragostea inseamna suferinta, atunci vei putea sa te lasi in voia sentimentelor si sa te bucuri de iubire. De ce ti-e frica nu vei reusi sa scapi, mai ales daca te concentrezi atat de mult pe ceea ce te sperie. Rupe lanturile cercului vicios in care te-ai tot invartit si invata sa crezi ca lucrurile se pot petrece si altfel.

HOROSCOP 8-14 martie LEU

Saptamana aceasta iubesti fara limite si fara frane. Iti coplesesti perechea cu dovezi de dragoste, cu gesturi romantice si intense si ii oferi din energia ta. Nu ai nimic altceva de facut decat sa te bucuri de aceasta perioada.

HOROSCOP 8-14 martie FECIOARA

Treci printr-o perioada in care trebuie sa ierti ceva. Fie trebuie sa te ierti pe tine, fie pe cineva care te-a ranit, fie pur si simplu trebuie sa accepti niste sentimente pe care ti-a fost mai comod sa le negi. Daca partenerul ti-a gresit, ar fi bine sa incerci sa vezi si reversul medaliei; intr-o relatie nu este vorba despre o singura persoana si este momentul sa accepti si sa recunosti si propriile greseli.

HOROSCOP 8-14 martie BALANTA

Iubirea nu are uneori nicio legatura cu logica, dar nu inseamna ca nu are sens. Este o perioda in care sentimentele te pot lamuri mai bine decat orice analiza rationala, mai ales daca analizezi relatia in care te afli. Nu te mai stradui sa gasesti explicatii si ratiune in ceea ce traiesti; iubeste si asteapta sa vezi ce se intampla.

HOROSCOP 8-14 martie SCORPION

Nu ai cea mai buna saptamana in dragoste si te copleseste o energie negativa. Stim ca uneori momentele mai nefericite te ajuta sa te incarci si sa cresti, dar ce ar fi daca ai accepta ca iubirea poate fi simpla si adevarata? Poate ca tie iti place sa te complici de obicei, insa dragostea chiar este simpla, daca o lasi sa fie asa. Nu te mai teme de ce ar putea sa mearga prost, ci asteapta cu bratele deschise ce ar putea sa mearga bine.

HOROSCOP 8-14 martie SAGETATOR

Dupa o perioada tulbure in plan sentimental, este momentul sa te indepartezi putin de zona "fierbinte", sa reflectezi si sa actionezi. Sfarsitul de saptamana si Luna Noua in Pesti iti pot aduce schimbarea pe care o astept deja de ceva timp. Ai lucrat mult cu tine in ultimul an si acum este momentul sa alegi, sa faci in sfarsit ceea ce iti doresti. Pentru unii Sagetatori ar putea insemna o despartire, o iesire dintr-o situatie neconvenabila, iar pentru altii o reinventare in cuplu.

HOROSCOP 8-14 martie CAPRICORN

Pentru tine aceasta saptamana ar putea aduce eliberarea pe care o asteptai. Poate ai muncit mult la o relatie, poate te-ai straduit sa o mentii intacta sau sa o perfectionei, insa uneori vine momentul sa accepti ca ai facut tot ce se putea si sa ai incredere ca lucrurile vor lua cea mai buna turnura posibila.

HOROSCOP 8-14 martie VARSATOR

Aceasta saptamana iti aduce o impacare cu trecutul si te ajuta sa intelegi ca nu iti mai poate afecta nici prezentul, nici viitorul. Bucura-te de acest moment in care realizezi ca iubirea poate fi diferita pentru simplul fapt ca si tu esti acum o persoana diferita. Lucrurile se intampla cu un motiv si, chiar daca ai trecut prin experiente greu de digerat, ele au facut parte din calatoria ta catre prezent. Pregateste-te pentru un nou capitol din viata ta, fara a-ti face griji ca istoria se va repeta.

HOROSCOP 8-14 martie PESTI

Reusesti sa comunici mai bine cu partenerul, care intra, oarecum, in pielea ta in aceasta perioada. Este momentul ca unele adevaruri sa fie in sfarsit spuse, pentru ca doar asa iti vei vindeca ranile: infruntand lucrurile pe care de obicei le eviti.

FOTO: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro