Zodia ta si dragostea

#vorbe dragoste #zodie #scorpion #fapte

HOROSCOP. Femei care nu cred in vorbe de dragoste, potrivit zodiei. Ele vor fapte

 

Unele  femei  sunt mai scrupuloase atunci cand vine vorba de alegerea partenerului, cred in unirea sentimentelor, dar nu se lasa vrajite peste noapte. Le este greu sa isi arate latura emoționala si din acelasi motiv nu cred in vorbe de dragoste. Ele au nevoie de fapte.

Aceste femei au nevoie de mai mult decat o simpla legatura, vor o relatie care sa aiba un viitor. Ele au curajul de a-si asuma un angajament si daca sunt respectate sunt capabile sa isi ofere inima. Dar daca  nu vad actiuni din partea partenerului, prefera sa continue singure pentru ca isi doresc ca acesta sa fie un sprijin si nu o povara.

Femei care nu cred in povesti de dragoste

"Pentru a gasi dragostea adevarata, trebuie mai intai sa-ti acorzi tie importanta. Daca vrei ca cineva sa te iubeasca pentru momentele tale de imperfectiune, trebuie sa fii dispus sa faci acelasi lucru pentru altcineva. Fii sincer cu tine si atunci vei fi pregatit pentru validarea  altei persoane," a spus Gregory L. Jantz, un expert in psihologie.

Scorpion

Acest semn al zodiacului este reprezentarea vie a intensitatii, in toate privintele, pentru ca nativele din Scorpion sunt considerate cele mai iubitoare persoane.

Cu toate acestea, ele nu se grabesc sa-si ofere inima oricui, le este greu sa-si arate sentimentele si sa creada cu adevarat in celalalt. Prin urmare, sunt intotdeauna in aparare si sunt, de asemenea, foarte independente.

Gemeni

Unul dintre cele mai criticate semne ale zodiacului, pentru ca Gemenii  au un caracter mai mult decat complicat. Femeile nascute in aceasta zodie au mari pretentii de la ele insele si nu asteapta mai putin nici de la prieteni, familie si partener.

Daca ceva nu le face fericite, ele prefera sa spuna "Adio" chiar daca le costa despartirea. Si daca  sunt foarte indragostite, nu se grabesc sa-si ia un angajament cu oricine.

Fecioara

Femeile din Fecioara sunt foarte capabile sa analizeze tot ceea ce se intampla in viata lor, la un nivel mai mult decat exagerat. Chiar si in cazul celor mai atenti, rabdatori si incredibili oameni care se gasesc in viata lor.

De aceea, este nevoie de multa munca pentru a le convinge sa inceapa o relatie, sunt ingrozițe de ideea ca pierd timpul cu cineva care nu merita.

Capricorn

Acestea sunt cele mai loiale femeie cu care orice barbat si-ar dori o relatie, atat timp cat sunt indragostite. Cu toate acestea, le este dificil sa aiba incredere de prima data, le place sa analizeze fiecare posibilitate si din acest motiv le ia mult timp sa creada in povesti de dragoste. Cealalta persoana trebuie sa le faca sa se simta cu adevarat in siguranta si unice, astfel incat sa accepte o relatie.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea