Zodia ta si dragostea

#astrologie #dragoste #Ziua Indragostitilor Iunie #ziua indragostitilor

Maria Sarbu, astrolog: In fiecare an avem 12 zile ale indragostitilor. Afla care este ea in luna Iunie!

Maria Sarbu, astrolog: In fiecare an avem 12 zile ale indragostitilor. Afla care este ea in luna Iunie!

In 2017, aproape pentru un an intreg cautam toate mastile si le dam jos. Incepand cu luna Februarie si pana in luna Decembrie ne vom lovi de lectii de dragoste, care ne vor duce din aproape in aproape, pe drumul iubirii curate.

Desigur ca mastile pot fi atat acelea in spatele carora ascundem ceea ce simtim, reprimam sau ne dominam sentimentele sub diferite pretexte. Dar pot fi si acelea in spatele carora ascundem lipsa iubirii. Pentru ca da, uneori sunt si astfel de momente in care pozam altceva. Toate se vor da la o parte. Nu va scapa niciuna. 

A existat un aspect asemanator in primavara lui 2013, pentru o scurta perioada de timp. Atunci, cei mai senzitivi dintre noi au simtit si au inteles si au renuntat la mastile purtate. Ceilalti insa au asteptat lectiile prezentului. 

Te invit sa iti observi atitudinea in dragoste, in cuplu si sa privesti in trecutul si prezentul iubirii tale in ziua de dragoste a acestei luni. 
Pe parcursul lui 11 Iunie vei putea gasi multe raspunsuri in tine si in atitudinea persoanei iubite. Iar de acolo iti doresc sa gasesti cele mai bune solutii si cele mai sincere trairi.

Iubiri frumoase de Iunie sa aveti si deblocari in dragoste!

Sursa foto: pixabay.com

Daca doresti o astrograma sau sa te programezi la o sedinta la cabinetul astrologic, lasa-ne datele si vei fi contactat in cel mai scurt timp!

  •  
  •