Zodia ta si dragostea

#astrologie #apetit sexual #predictii #zodie #libidou #crestere libidou # zidii

Moduri de a-ti creste libidoul, in functie de zodie

Apetitul sexual nu vine intotdeauna de la sine, la cea mai mare intensitate, ceea ce inseamna ca sansele obtinerii placerii erotice descresc. Daca traversezi o perioada in care libidoul tau acumuleaza prea multe absente in dormitor, arunca un ochi in horoscop si afla cum iti poti creste dorinta sexuala, in functie de zodia ta!

Berbec

Cand simti ca dorinta ta sexuala lipseste cu desavarsire, apeleaza la cateva trucuri care tin de predispozitia ta astrala catre excitatie. Concentreaza-te asupra zonei capului si solicita-i partenerului un masaj al scalpului si al tamplelor. Preludiul in care lobul urechilor si gatul sunt dezmierdate pe deplin iti "activeaza" instant libidoul.

Taur

Problemele tale legate de dorinta sexuala se pot rezolva cu o atmosfera propice dragostei. Mai exact, un dormitor luminat difuz, cu sampanie si o gustare dulce, struguri si capsuni, asezonate cu frisca gustata direct de pe corpul partenerei tale. Te vei excita numaidecat!

Gemeni

Cand te straduiesti in zadar sa obtii dispozitia necesara pentru amor carnal, probabil ca ai nevoie de ceva mai multa stimulare mentala. Asadar, initiaza discutii fara perdea cu partenerul tau, marturisiti-va reciproc ce fantezii ati vrea sa transformati in realitate (si cum!), uitati-va impreuna la un film pentru adulti sau rasfoiti o revista deochiata.

Rac

Cand vrei sa iti cresti instant apetitul sexual, incearca o abordare mai "agresiva" a sexului. Ia-ti partenerul de guler si tranteste-l de perete, smulge-i hainele si porunceste-i sa iti mangaie cu palmele si limba sfarcurile (zona ta erogena principala). Putina muzica in fundal te-ar putea ajuta si ea sa intri in "atmosfera".

Leu

Daca libidoul tau si-a pierdut din intensitate, probabil ca traversezi o perioada in care ai pierdut contactul cu propria sexualitate. Bifeaza de la A la Z ritualul de infrumusetare, imbraca-te in ceva sexy si propune-i partenerului sa ii oferi un show erotic incendiar, printr-un striptease privat in dormitorul vostru. Iti vei recapata avantul erotic in timp record.

Fecioara

Cea mai simpla si usoara cale de a-ti recapata libidoul pierdut este sa iti pui imaginatia la bataie. Stimularea mentala este cea mai importanta pentru tine, asa ca imagineaza-ti scenariile perverse care te-ar excita cel mai mult vreodata si inchipuie-ti ca le traiesti in propriul dormitor.

Balanta

Zonele tale erogene cele mai puternice sunt regiunea lombara si fesele, asa ca roaga-ti partenerul sa le stimuleze intens, asa cum doreste (mangaieri, sarutat si plesnit usor). Concentreaza-ti atentia asupra zonei posteriorului, de acolo izvorasc energiile tale sexuale cele mai intense.

Scorpion

De vreme ce te numeri printre cele mai excitabile zodii, sansele ca libidoul tau sa scada sunt foarte mici. Chiar si asa, daca se intampla, apeleaza la o strategie sigura: ia-ti partenerul prin surprindere si initiaza o partida de sex in care tu esti stapanul, iar el sclavul tau. Leaga-l la ochi, strange-i incheieturile cu o esarfa si simte din plin cum detii controlul. Cheful de dragoste va veni in valuri fierbinti!

Sagetator

Cand simti ca ideea de a face dragoste nu te mai atrage atat de mult, muta actiunea in alta parte. Fa avansuri partenerului tau la restaurant, ia-i mana si asaz-o pe partea interioara a coapselor tale, fa o excursie pana la prima padure de langa oras si dezlantuie-te acolo. Va fi "tratamentul" de care ai nevoie pentru o resuscitare rapida a apetitului sexual.

Capricorn

Cea mai buna cale de a-ti creste libidoul este sa te concentrezi mai mult pe ceea ce simti, decat pe ceea ce gandesti. Zona ta erogena principala sunt genunchii, asa ca roaga-ti jumatatea sa-i maseze, sa-i atinga usor cu varful limbii, sa-i sarute si sa-i transforme in punctul de pornire pentru un preludiu incendiar.

Varsator

Cea mai buna de a-ti stimula dorinta sexuala este sa te joci mai mult in timpul preludiului. Un masaj erotic, mai multa tachinare a zonelor erogene (in special de la bust in jos, acolo unde te exciti cel mai puternic), cateva cuvinte "murdare" si un joc de supunere-dominare iti pot creste instant tensiunea erotica, oricat de obosit/a ai fi.

Pesti

Talpile tale sunt sursa energiei sexuale de care dispui din punct de vedere nativ, asa ca da startul unei nopti romantice, cu o baie fierbinte la picioare. Roaga-ti partenerul sa iti faca un masaj la talpi cu ulei esential de menta, apoi sa continue cu restul corpului. Libidoul tau va reveni in forta, suficient de mult incat sa te bucuri din plin de un orgasm incendiar.

Sursa foto: omtimes.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea