Zodia ta si dragostea

#horoscop dragoste #zodii sex #zodii dragoste #zodii compatibilitati

Reactiile partenerului tau dupa ce faceti dragoste, in functie de zodie

Pana si reactiile partenerului tau dupa ce faceti dragoste vin de undeva dintre stele. Astrologia ne arata ca zodia persoanei pe care o iubesti ii influenteaza comportamentul dupa sex, care poate fi unul destul de diferit de la un nativ la altul.

Berbec  Fire intensa si pasionala, Berbecul se aprinde foarte repede, insa se stinge tot la fel de repede. Dupa ce faceti dragoste, va deveni brusc preocupat sa faca un dus, sa dea un telefon sau sa aprinda TV-ul. Vestea buna este ca, la primul gest din partea ta care ii sugereaza ca mai vrei o runda, va fi imediat gata de actiune, cu acelasi entuziasm.

Taur  Dupa ce isi satisfac una dintre nevoile de baza preferate pentru ei, sexul, nativul din Taur va dori sa isi implineasca si alte necesitati: ori desface imediat o bere rece, ori pregateste o gustare delicioasa, pe care sa o savureze alaturi de jumatatea lui. Nici macar un masaj sau o baie fierbinte in doi nu ar refuza niciodata dupa ce face dragoste.

Gemeni  
Fara doar si poate, partenerul tau in Gemeni va dori sa discutati despre ce s-a intamplat. Iti va povesti cu lux de amanunt ce i-a placut si ce nu, te va presa sa ii urmezi exemplul si uite-asa postludiul vostru se transforma intr-un talk show in toata regula. Satisfactia obtinuta prin apropierea voastra intima ii da Geamanului si mai mare pofta de vorbit.

Rac  Romanticul incurabil al zodiacului se simte foarte vulnerabil emotional dupa ce faceti dragoste, astfel ca il vei putea vedea cum tanjeste dupa imbratisari, atingeri si reconfirmari. Nu ii intoarce spatele, nu te duce imediat sa faci dus si nu ii critica prestatia: sensibilitatea lui se va transforma rapid in agresivitate.

Leu  Mandru nevoie mare, nativul im Leu va defila prin fata ta, astfel incat sa ii mai poti privi o data trupul care ti-a oferit placere cu cateva clipe inainte. Iti va multumi pentru momentul special si te va intreba daca esti si tu de acord ca a fost cel mai bun amant din lume. Ai grija sa raspunzi afirmativ!

Fecioara  Imediat dupa sex, nativul in Fecioara revine cu picioarele pe pamant si vede cum hainele voastre sunt pe jos, asternuturile ravasite si aerul inchis. Va sari din pat ca ars, pentru a deschide geamul sa se aeriseasca si pentru a rezolva rapid dezordinea, apoi se va bucura de un dus prelungit, pentru a se reimprospata.

Balanta  Pentru ca se decide greu asupra gradului de satisfactie pe care l-a obtinut dupa sex, nativul in Balanta va deschide imediat un alt subiect, despre ce urmeaza sa faceti: programati desteptatorul sa sune, faceti cina, va uitati la un film sau duceti cainele la plimbare. Nu te astepta la multe acte de romantism din partea lui, este prea orgolios sa isi exprime sentimentele intr-un moment atat de vulnerabil pentru el.

Scorpion  Exista doua tipuri de reactii ale Scorpionului dupa ce face dragoste: fie iti propune sa mai incercati o runda, ceva si mai pervers decat inainte, fie te trateaza cu indiferenta, in cazul in care refuzi sa reluati "distractia". Oricum ar fi, nu te astepta la prea multa comunicare din partea lui: este omul faptelor, nu al vorbelor, iar libidoul ii umbreste intotdeauna ratiunea.

Sagetator  Incarcat de energii pozitive, dar secatuit de puteri, Sagetatorul iti va multumi pentru colaborare si va continua sa isi rasfete simturile, asa cum ii place la momentul respectiv: fie se afunda intr-un somn adanc, fie fumeaza o tigara sau incepe un joc pe consola.

Capricorn  Nativul Capricorn pune intotdeauna responsabilitatile inaintea "distractiei", astfel ca imediat dupa ce faceti dragoste, este posibil sa isi aminteasca de e-mailul urgent la care trebuie sa raspunda, rufele care trebuie sa fie intinse sau orice alta preocupare are acesta pe ordinea de zi. Astfel, nu este deloc recomandat sa ai asteptari prea mari cand vine vorba de postludiul cu un Capricorn.

Varsator  Nativul Varsator isi va manifesta destul de liber satisfactia dupa ce faceti dragoste, fie spunandu-ti cat de bine s-a simtit sau cat de mult te iubeste, fie coplesindu-te cu mangaieri si imbratisari prelungi. Ii place sa savureze pe deplin postludiul, deci nu se va grabi niciodata la dus: nu pana cand momentul frumos este "digerat" pe deplin.

Pesti  Pasional si spiritual, nativul Pesti va simti nevoia sa prelungeasca legatura voastra mentala dupa sex, chiar daca cea fizica a luat sfarsit. Te va tine in brate, te va privi adanc in ochi si iti va spune cat de norocos se simte sa te aiba. Asteapta-te la o "supradoza" de pupici si vorbe calde!

Foto: sheknows.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea