Zodia ta si dragostea

#cuplu #astrologie #partener #horoscop #relatie

Semne ca vrea sa te paraseasca, in functie de zodia lui

Fiecare nativ al zodiacului manifesta un anumit tip de comportament in situatiile dificile ale vietii, asa cum este despartirea. Partenerul tau iti va transmite, constient sau nu, semne tipice inainte sa te paraseasca. Afla care ar putea fi atitudinea iubitului tau inainte sa-ti spuna "adio", in functie de zodia lui!


Berbec

Daca te bucuri ca Berbecul tau nu mai are nimic impotriva sa iesi in club fara el sau sa primesti mesaje de la colegii de munca, ar fi cazul sa te ingrijorezi. Crizele de gelozie te asigurau ca te iubeste, asa cum disparitia lor iti indica un adevar crud: vrea sa te paraseasca si a inceput deja sa isi caute o noua companie intima.


Taur

Cand Taurul tau pare tot mai putin dornic sa faceti dragoste, nu te mai saruta, nu te mai atinge si nu mai vrea sa il surprinzi cu o prajitura delicioasa, probabil ca te-a scos deja din sufletul lui. Incearca sa stabilesti un contact intim cu partenerul tau: daca te respinge, vestile nu sunt deloc bune.


Gemeni

Va fi destul de greu sa iti dai seama ca partenerul tau in Gemeni vrea sa te paraseasca. Stie sa pastreze aparentele pana gaseste o portita de iesire, astfel ca e posibil sa se comporte la fel (chiar si in pat), desi se gandeste la despartire. Un indiciu important ar fi numarul mare de critici pe care ti le adreseaza, in incercarea de a-si justifica lui insusi decizia de a te parasi.


Rac

Pentru un Rac, decizia despartirii este una dintre cele mai dificile. De aceea, vei observa ca ceva grav il tulbura. Se interiorizeaza, nu mai tine cont de parerile tale, pare ca vrea sa te tina cat mai mult la distanta si nu isi mai arata emotiile in fata ta: nici cele pozitive, nici cele negative.


Leu

Semnele care iti arata ca partenerul tau Leu are ganduri de despartire sunt destul de clare: inceteaza sa mai fie atent cu tine, este vizibil distras, isi gaseste preocupari care sa il scoata din casa la ore tarzii si nu mai vrea sa te impresioneze cu nimic: iar cand ii ceri socoteala, iti spune ca nu are timp sau chef sa se justifice.


Fecioara

Daca ai reusit sa te obisnuiesti cu personalitatea critica a partenerului tau, insa din senin nu te mai confrunti cu firea lui cicalitoare, este posibil sa fi ajuns in stadiul in care sa nu ii mai pese. Acum asteapta, cel mai probabil, sa faci un pas gresit, pe care el sa il transforme in motivul major al despartirii voastre.


Balanta

Te-ai obisnuit, probabil, ca partenerul tau sa se imbrace mereu "la patru ace" sau cel putin sa fie foarte atent la igiena lui, inainte sa ajungeti in dormitor. Acum pare brusc mult mai neglijent cu toate aceste aspecte? Inseamna ca iti transmite primele semne ca se gandeste la despartirea voastra.


Scorpion

Nu este deloc dificil sa-ti dai seama cand un Scorpion isi pregateste, incet si sigur, iesirea din viata ta. Te trateaza cu o indiferenta desavarsita, nu ii mai convine nimic din ce spui si ce faci, pare mai razbunator ca niciodata si refuza sa mai ia decizii care va privesc pe amandoi. Vrea sa devii un strain pentru el si se comporta ca atare.


Sagetator

Daca partenerul tau Sagetator nu se mai vede intr-o relatie de viitor cu tine, incepe sa joace cartea "sunt rece si nu imi pasa ce faci". Intrerupe canalele de comunicare cu tine, nu te mai atinge intentionat, refuza sa va mai afisati in societate impreuna si isi face planuri pentru timpul liber in care nu te mai include. Spera ca, in cele din urma, sa faci primul pas si sa pleci.


Capricorn

Cand Capricornul tau a decis sa te paraseasca, devine brusc un cufar de secrete. Nu iti mai povesteste cu lux de amanunt ziua lunga de la serviciu, iti raspunde monosilabic la intrebari, nu iti ofera explicatii despre locurile in care merge si persoanele cu care se vede, etc. Pare ca nu mai vrea sa stii lucruri intime despre el.


Varsator

Deschis si sincer, Varsatorul iti va da de inteles initial ca sunt mai multe lucruri la tine pe care ar vrea sa le schimbi. Este posibil sa aiba chiar si o lista pregatita, cu toate defectele tale si solutiile de a le remedia. Cand ajunge sa nu-i mai pese, isi ia lucrurile si pleaca, fara alte explicatii.


Pesti

Daca partenerul tau Pesti vrea sa puna capat relatiei voastre, atunci cu siguranta te va priva de tandretea si afectiunea cu care te-a obisnuit. Incepe sa stea tot mai mult peste program la serviciu, isi petrece timpul liber doar cu prietenii lui si ti se adreseaza dur, impersonal, semn ca nu mai are aceleasi sentimente pentru tine.

Sursa foto: thefrisky.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea