Zodia ta si dragostea

#relatie durata #pesti #scorpion #semn zodiacal

Semnul zodiacal cu care ai putea forma o relatie de durata

Astrologii sunt de parere ca exista mai multe zodii compatibile care pot forma un cuplu de lunga durata sau o stransa relatie de prietenie.

 

Berbec

Daca esti un Berbec gata sa inceapa o relatie serioasa, partenerul ideal este un nativ din zodia Leu. Pentru tine, un om din acest semn zodiacal va prezenta intotdeauna o provocare, nu te vei plictisi niciodata si va fi perfect pentru o relatie mai calma. Dar esti un Berbec norocos, pentru ca astrele iti dau ocazia sa alegi si un Sagetator. Langa el vei avea parte de mai multa aventura in viata ta si va trebui sa te stimuleze intelectial in mod constant.

Taur

Conform semnelor de dragoste, daca esti in cautarea unei vieti casnice si confortabile, ai nevoie de un Rac in viata ta. Desi daca vrei sa iti imbunatatesti viata profesionala, cu siguranta ai nevoie de un Capricorn care stie sa-ti canalizeze abilitatile si talentul. Totul depinde de modul in care te vezi in viitor si ce este compatibil cu obiectivele tale.

Gemeni

Daca iti doresti o persoana care te stimuleaza in toate felurile si de care ai nevoie in functie de semnele iubirii, alearga cu un Sagetator. Dar daca ceea ce vrei in viata ta este sa te distrezi, sa te bucuri, sa ai parte de diversitate, atunci un Varsator este partenerul ideal. Cu el vei fi mereu cu zambetul pe buze si vei trai momentele vietii tale.

Rac

De obicei, Racul este foarte emotional si afectuos, motiv pentru care ai nevoie de multe ori de cineva care stie sa-ti ridice vocea, sa te invete valoarea si puterea pe care o ai, dar uneori uiti aceste lucruri. Si nu este nimeni mai bun decat o Fecioara sau un Capricorn. Ambele semne urmeaza aceeasi cale si sunt optiuni ideale pentru nativii Rac.

Leu

Daca vrei sa-ti cunosti perechea potrivita, cu care poti trai aventuri de neimaginat, Gemenii reprezenta optiunea ta. Vor avea siguranta si puterea sa te coboare din nori atunci cand este necesar, dar dragostea si afectiunea te vor ajuta sa avansezi. Pentru un moment de mare distractie si liniste, un Berbec este ceea ce cauti.

Fecioara

Taurul, Taurul si Taurul sunt optiunile de care ai nevoie. Cel putin daca doresti un angajament care sa fie de durata. Daca te vezi intr-o directie mai antreprenoriala, care reuseste sa te conduca la succesul profesional, ai nevoie de un Capricorn in viata ta care sa te ajute sa planifici totul.

Balanta

Balantele trebuie sa se simta iubite, sa se simta speciale si, indiferent daca vor recunoaste sau nu, trebuie sa fie adorate. Sunt mult mai sensibile decat par si tind sa aiba nevoie de multa atentie. Asadar, un Peste sau un Rac reprezinta cea mai buna optiune.

Scorpion

Scorpionul poate fi foarte rezervat, putin intens si chiar obsedant. Are nevoie de un partener care sa ii inteleaga intensitatea si sa poata avea rabdare atunci cand vrea sa se ascunda. De aceea are nevoie de rabdarea unei Fecioare, nu mai exista alta alegere. Cu acest semn avea viata pe care si-o doreste atat de mult.

Sagetator

Leaga-ti viata de un Varasator, daca ceea ce ai nevoie este libertatea, deschide-ti mintea si traieste experiente noi. Daca doresti o relatie serioasa, in care sa te simti rasfata, atunci Balanta este optiunea ta. Este cea mai loiala persoana din intregul zodiac. Totul depinde de obiectivele si scopurile tale in viata.

Varsator

Te simti mereu neinteles in viata, pentru ca nimeni nu-ti impartaseste idealurile sau pasiunile tale. Din cauza ca este foarte solicitant nu ai prea multe optiune. Ai nevoie de un alt Varsator in viața ta, care sa te inteleaga. Esti un suflet liber! Un nativ din zodia Gemeni te-ar putea duce, de asemenea, la extazul pe care l-ai cautat atat de mult.

Pesti

Pestii sunt mereu cu capul in nori. Uneori pot simti ca traiesc intr-o lume de vis sau de fantezie. Un bun partener pentru ei ar fi cineva care poate sa-i tina cu picioarele pe pamant si sa-i aduca la realitate atunci cand se ratacesc. Deci, cel mai buna alegere pentru ei este un Rac sau un alt Peste care sa-i impulsioneze sa continue zborul. Pentru ca a bloca un nativ nascut in zodia Pesti inseamna sa-l omori incet.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului