Zodia ta si dragostea

#predictii zodi plictisitoare #sex zodii #astrologie

Top 5 cele mai plictisitoare zodii in pat

Capitolul amor poate fi extrem de sensibil, cel putin pentru barbati, asa ca rareori doamnele si domnisoarele isi iau inima-n dinti si incearca sa poarte delicat, o astfel de conversatie cu partenerul de viata.

Berbec

Sunt pe primul loc in acest clasament din simplul motiv ca sunt extrem de egoisti. Nu ii prea intereseaza ce se intampla cu partenerul dupa ce ei si-au incheiat treburile. Pentru a face o relatie sa functioneze, au nevoie de o persoana asemeni lor, care sa nu puna prea mare accent pe satisfactia reciproca. Lasand la o parte acest aspect, unde sunt de-a dreptul singulari, nativii sunt persoane energice, vesele si uneori chiar amuzante.

Rac

Nativii acestei zodii sunt barbati sensibili, care pun foarte mare accent pe familie, pe o relatie inchegata si stabila. Nu se dau in vant dupa aventuri si din aceasta cauza nu vor avea prea multa experienta in domeniu.

Citeste tot articolul pe YVE.ro

Sursa foto: Hepta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea