Zodia ta si dragostea

#zodii relatii #zodii posesive #zodii dragoste #relatii #predictii #horoscop #astrologie

Top 6 cele mai posesive zodii intr-o relatie

Si de aceasta data, astrele si Planetele ne influenteaza aceasta latura a personalitatii- pentru unii mai mult iar pentru altii mai deloc. Suntem siguri ca v-am starnit curiozitatea, asa ca haideti sa vedem impreuna care sunt cele mai posesive zodii intr-o relatie.

Leu

Nativul acestei zodii, de regula, isi doreste sa fie in centrul atentiei, indiferent de cate sau de ce persoane este inconjurat- fie ca este vorba de prieteni, familie sau chiar de persoana iubita. Nu face abstractie de la nimic si-si revendica rolul cel mai important indiferent de situatie. Femeile sunt mult mai posesive decat barbatii si mai rau este ca sunt constiente de aceasta “calitate” a lor iar cu toate acestea, si-o exploateaza la maxim, pana cand isi va aduce partenerul la extrema de a pune capat relatiei.

Taur

Un alt nativ puternic, ce cu greu isi poate controla sau infrana aceasta pornire. Intr-o relatie ei sunt cei care trebuie sa ia toate deciziile iar ultimul cuvant sa le apartina intocmai. Partenerul de viata va avea cu siguranta niste limite de la care nu va trebui niciodata sa se abata, iar o data ce vor fi incalcate, vor reusi sa zdruncine cu totul viata Taurului, care credea ca mentalitatea, masurile si regulile lui sunt cele mai bune.

Citeste articolul complet pe YVE.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea