Topul fetelor singure ale zodiacului

Zodia ta si dragostea

#cuplu #astrologie #horoscop #zodii #predictii #fete #relatie #singuratate fete

Topul fetelor singure ale zodiacului

Unii oameni sunt facuti pentru viata de cuplu, iar altii prefera pur si simplu singuratatea sau zburdatul din floare in floare. Aceste predispozitii pot fi dictate intr-o anumita masura si de astre.

Iata care sunt cele mai singuratice zodii sau nativii care nu isi pot pastra partenerii pentru o perioada foarte lunga de timp.

1. Berbec

Berbecul este mult prea energic pentru a se implica si pentru a-si asuma responsabilitatea unui mariaj. Adesea, nativele acestei zodii raman fete batrane, pentru ca nu se multumesc niciodata cu ceea ce au si se plictisesc foarte repede. In plus, pe Berbec nu-l caracterizeaza loialitatea. Femeia Berbec este mai de graba pasionala si grabita sa experimenteze, decat fidela unui singur barbat.

2. Varsator

Varsatorii sunt atat de sociabili si atat de axati pe gasirea de noi prieteni, incat tind adesea sa-si neglijeze partenerii. Femeia nascuta in aceasta zodie va flirta indiferent de statutul ei conjugal, asa ca ar trebui sa-si gaseasca un partener foarte intelegator si tolerant, daca decide sa faca pasul cel mare. In orice caz, inelul de pe deget nu va reprezenta un obstacol in calea ei, atunci cand se indragosteste. Si avand in vedere ca tanjeste mereu dupa noi cuceriri, s-ar putea sa nu fie cea mai buna partida pentru un acord marital.

3. Scorpion

Femeia Scorpion nu are calitatile necesare relatiilor de durata: este intoleranta, egocentrista si razbunatoare. Pe termen lung, aceste trasaturi afecteaza viata de cuplu. Intrucat nu este dispusa sa faca nici un compromis pentru partenerul sau, reprezentanta acestei zodii se va angaja cu dificultate intr-un mariaj. Cel mai adesea, ea este sortita relatiilor pasagere, in cadrul carora isi poate pune in valoare si talentele in ceea ce priveste sexul.

4. Taur

Taurilor le plac planurile pe termen lung, le place ideea de familie, rezoneaza cu principiile casatoriei. Asa ca in mod sigur nativele acestei zodii nu vor ramane fete batrane, mai ales avand in vedere ambitia de care dau dovada atunci cand isi propun ceva.

5. Gemeni

Femeia Gemeni nu este obsedata de purtatul rochiei albe, preocuparile sale fiind mai de graba de natura intelectuala decat amoroasa. Insa daca isi gaseste un partener care sa-i impartaseasca pasiunile, cu siguranta va sti cum sa il tina langa ea.

6. Rac

Racul este poate cea mai dependenta zodie. Femeile nascute sub acest semn sunt atat de concentrate pe confirmarea faptului ca sunt iubite, incat nu doar ca adera la ideea de casatorie, dar nici nu suporta sa fie prea mult timp singure.

7. Leu

Leoaica isi va cauta un partener care s-o venereze si care sa o puna in valoare. Odata ce gaseste acest barbat, nu mai are nevoie de nimic altceva in materie de dragoste si se poate aseza la casa ei, linistita si fericita.

8. Fecioara

Fecioara vrea sa stie ca in viata ei exista curatenie, ordine si organizare. Aplica aceste principii atat in alegerea carierei, cat si in desfasurarea vietii amoroase. Isi va cauta un partener pe care sa se poata baza in orice situatie si ii va gasi un loc in sertarele inimii ei.

9. Balanta

Balanta reprezinta echilibrul suprem in ceea ce priveste relatiile. Femeia din aceasta zodie stie exact cum sa procedeze si cata atentie sa acorde fiecarui aspect al vietii ei. Nu va neglija nici viata de familie si va face doar alegeri care se preteaza la desfasurare pe termen lung.

10. Sagetator

Sagetatorul este una dintre cele mai tolerante si mai dispuse la compromisuri zodii. Si daca nici casnicia nu necesita astfel de eforturi, atunci unde-ar putea sa-si puna in valoare aceste calitati?

11. Capricorn

Femeia Capricorn este statornica si calculata. Chiar daca asteptarile ei in privinta casatoriei nu sunt extraordinar de optimiste, reuseste, de cele mai multe ori, sa-si gaseasca un partener compatibil cu ea, alaturi de care sa faca pasul cel mare.

12. Pesti

Femeia Pesti este cea mai dornica de sprijin entitate din zodiac. Stie ca in relatii bunatatea si intelegerea trebuie sa fie reciproce si nu se va lasa cu una, cu doua pana nu ii va oferi partenerului ei o familie frumoasa si un camin calduros.

Sursa foto: mittcares.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului