Zodia ta si dragostea

#putere de seductie #zodii #horoscop #astrologie

Toti barbatii le cad la picioare! Doua zodii de femei care pot cuceri pe oricine in aceasta toamna

Exista cateva zodii de femei care pur si simplu innebunesc barbatii. Daca ai observat in jurul reprezentante ale sexului frumos care mereu atrag privirile asupra lor, trebuie sa stii ca le ajuta in mare masura si astrele. Iata care sunt zodiile de femei care pot cuceri orice barbat, in special in aceasta toamna.

Leu

Prin natura lor cuceritoare, femeile Leu atrag barbatii cu inteligenta lor, dar si cu un ascutit spirit de observatie. Sunt charmante si nu dau niciodata gres in dragoste, caci au si un instinct foarte bun atunci cand vine vorba despre caracterul unui barbat. Toamna aceasta, nativele din zodia Leu au mari sanse de casatorie sau sa isi gasesca sufletul pereche.

Sagetator

Femeile Sagetator atrag ca un magnet barbatii caci sunt foarte iubitoare si familiste. Se dedica in totalitate persoanei iubite si ar face orice pentru ea. Toamna asta, astrele sunt de partea lor, mai ales in plan amoros si s-ar putea sa le apara in cale marea iubire, fix unde se asteapta mai putin.

Varsator

Femeia Varsator are si ea mari sanse sa isi intalneasca barbatul visurilor toamna aceasta, in special spre finalul lunii octombrie. Femeile Varsator emana foarte multa senzualitate si reusesc sa se faca remarcate prin atitudinea lor, prin felul in care se imbraca si se aranjeaza.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea