Zodia ta si dragostea

#inteligenta #relatii #horoscop

Trei zodii pe care le cuceresti doar cu inteligenta

Fiecare are anumite criteria dupa care isi alege partenerul. Sunt persoane care pun pret pe aspectul fizic, altele nu ar accepta niciodata un partener fara simtul umorului. Tot din categoria “gusturile nu se discuta” fac parte si aceia care gasesc inteligenta partenerului pur si simplu irezistibila.

Unii nativi cauta la un partener curajul; altii sunt atrasi de misterul cu care se invaluie partenerul. Bunatatea este un criteriu foarte important pentru cei din zodiile mai sensibile. Iar pe cateva zodii principal calitate pe care o “vaneaza” la un partener este inteligenta.

Capricornul, ca semn de pamant, se dedica 110% muncii si studiului. Vrea sa fie mereu cel mai bun si nu isi va alege niciodata un partener care sa ii lase senzatia ca se multumeste cu putin. Un Capricorn nu se va grabi sa intre intr-o relatie cu cineva doar de dragul de a nu fi singur si va prefera sa astepte acea persoana care da dovada de o inteligenta cel putin la fel de mare ca a sa. Cine vrea sa flirteze cu un nativ Capricorn merge la sigur daca isi flutura CV-ul si se lauda cu realizarile sale.

Gemenii sunt un semn de aer si asta ii face mereu relaxati si vorbareti. Au nevoie de un partener alaturi de care sa “colectioneze” momente si lucruri amuzante, care sa ii stimuleze si sa le impartaseasca interesele. Nativul din Gemeni este atras de persoane cu o inteligenta emotionala "ascutita".

Fecioara putem spune ca este semnul zodiacal care a inventat sintagma “minte sclipitoare”. Fecioara vrea sa exceleze in orice face si nu conteaza cat de mult timp ii ia sa reuseasca. Atunci cand este in cautarea unui partener, o Fecioara vrea sa intalneasca pe cineva care acorda la fel de mult timp si la fel de multa atentie propriei educatii si dezvoltari.

Daca poti "prinde" aluziile filosofice ale unei Fecioare, daca poti vorbi despre poetii clasici si despre istoria marilor branduri, vei reusi, cu siguranta, sa o cuceresti definitiv.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea