Zodia ta si dragostea

#predictii #zodii #horoscop #astrologie #suflet pereche

Unde iti vei intalni sufletul pereche in functie de zodie

Ca femei, mereu auzim povestile prietenelor, despre cum si unde si-au gasit iubirea vietii lor. Daca esti singura, citeste pe horoscop dragoste unde iti vei gasi jumatatea, in functie de zodia ta!

Berbec

Este foarte posibil sa-ti gasesti in curand jumatatea intr-un loc la care nu te astepti. Se poate intampla chiar pe strada sau in timp ce stai la coada pentru a plati o factura. Iepurele sare mereu exact de unde nu crezi, trebuie doar sa-i dai timp! Cu cat astepti mai mult, cu atat ar putea sa apara cineva mai bun pentru tine!

Taur

Se poate sa fii singura de ceva timp, fapt care te intristeaza mai mult decat ar trebui. Prietenii iti sunt insa alaturi si s-ar putea sa-ti organizeze un blind-date de care tu sa nu ai habar! Daca primesti un telefon de la o prietena care insista sa va vedeti intr-un loc anume, aranjeaza-te si iesi, chiar daca nu ai chef! Pe neasteptate, ti se poate intampla ceva frumos, intr-un local cu muzica folk, de exemplu! Lasa gandurile pesimiste deoparte and go for it!

Gemeni

Daca esti inca la facultate sau faci masterul, s-ar putea ca norocul sa iti surada, si nu ma refer aici la rezultatul vreunui examen! “Love is in the air !” zilele astea iar tu nu esti scutita de o posibila indragosteala rapida, care te va lua prin surprindere. Ar putea fi vorba de un nou coleg sau din contra, de cineva la care nu te gandeai in felul acela pana acum si care, isi va lua in sfarsit inima in dinti, sa te invite la o cafea! Cine stie, he could be the one!

Rac

Este o perioada propice pentru sfera ta afectiva. Daca nu ti-ai gasit jumatatea pana acum, s-ar putea ca acest lucru sa se schimbe rapid! Un nou coleg isi face aparitie la locul tau de munca si nu este deloc de ignorat. Fizicul il ajuta destul de mult si ai putea sa fii curioasa sa-l cunosti mai bine, mai ales ca nu are verigheta! Nu se stie ce prietenie se poate lega intre voi!

Leu

Este foarte posibil sa fii invitata la o petrecere onomastica al unui prieten foarte bun. Te sfatuim sa nu refuzi invitatia, pentru ca semnul tau zodiacal arata o perioada favorabila in sfera iubirii. Cum esti singura, nici nu ai voie sa nu te prezinti la petrecere, pentru ca s-ar putea sa cunosti cel putin o persoana interesanta!

Fecioara

in ultimul timp nu prea ai avut chef sa mai cunosti oameni noi. Nu treci printr-o perioada foarte buna din punct de vedere sentimental si ai impresia ca nu vei gasi niciodata pe cineva potrivit. Nimic mai fals! Este posibil, cat de curand, sa apara cineva in viata ta si va fi exact persoana la care te astepti cel mai putin! Poate fi chiar baiatul care livreaza pizza, sau cel care iti aduce un colet! Poti gasi dragostea in pragul casei tale! Nu se stie niciodata!

Balanta

Esti mereu dornica de noi excursii, drumetii si orice activitate care iti permite sa stai in natura, in timpul liber! S-ar parea ca nu esti singura si o persoana care iti impartaseste pasiunile, ar putea aparea in calea ta, fix intr-una dintre aceste mici escapade! Te sfatuim sa-i dai o sansa pentru ca se intampla rar sa gasesti pe cineva care sa iubeasca natura asa cum o faci tu.

Scorpion

Ar putea suna ca un cliseu dar chiar este posibil sa revezi, intr-un restaurant, un fost coleg de liceu care nici acum nu te-a uitat. Soarta are grija sa va aseze din nou fata in fata dupa atatia ani si va depinde doar de voi daca va ramane o intalnire amicala sau este inceputul unei povesti frumoase!

Sagetator

Chiar daca nu este tocmai vremea potrivita pentru o plimbare in parc, o prietena insista sa va vedeti si sa-i cunosti noua cucerire, si un var al acestuia, care, aparent, va iesi cu voi. Desi ai o perioada in care nu mai astepti nimic pe plan sentimental, lucrurile se pot schimba drastic, asa ca imbraca-te gros si fugi la plimbare!

Capricorn

iti place la nebunie sa te plimbi in mall si sa mergi la film, fapt pentru care chiar acolo s-ar putea sa-ti intalnesti sufletul - pereche. Fie te asezi langa el in sala de cinema, fie va ciocniti intr-un magazin, cert este ca sunt sanse mari sa cunosti pe cineva perioada asta! Daca ai noroc, va fi perfect pentru tine iar cautarile tale pot lua sfarsit!

Varsator

Esti o persoana careia ii place la nebunie sa citeasca. Cine vrea sa te gaseasca, trebuie sa te caute ori la biblioteca, ori in vreo librarie. Este foarte posibil sa cunosti pe cineva care sa aiba aceeasi pasiune ca si tine! Iesi din casa, plimba-te, citeste si, din cand in cand, mai ridica nasul din carti, pentru ca s-ar putea sa ai un admirator!

Pesti

Mereu te uiti la filme romantice si te gandesti cand vei intalni si tu persoana potrivita. Daca esti o persoana activa, care iubeste sportul si mersul la sala, norocul s-ar putea sa-ti surada chiar acolo! Poate cunosti un nou antrenor sau un nou inscris la sala pe care o frecventezi, insa, cert este ca cineva va aparea in viata ta!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea