Zodia ta si dragostea

#data nuntii #dragoste #astrologie #horoscop #predictii #nunta #horoscop dragoste #ziua nuntii

Zodia nuntii tale iti spune cum va fi casnicia voastra

Asa cum semnul zodiacal sub care te-ai nascut iti influenteaza destinul, la fel se intampla si cu zodia care marcheaza unul dintre momentele-cheie ale vietii tale: casatoria. Afla daca v-ati legat destinele sub o stea norocoasa si cum va influenteaza zodia nuntii casnicia!

Nunta in Berbec

Berbecul este o zodie indrazneata, aventuroasa si independenta. Daca te casatoresti in perioada 21 martie-19 aprilie, atat tu, cat si el veti avea nevoie de multa independenta pentru a va dezvolta armonios si a nu va aduce casnicia in impas. Partea cea mai grozava este ca mariajul este presarat cu activitati spontane, vacante de pe o zi pe alta, sarituri cu parasuta in tandem si alte momente similare, care nu vor face decat sa va apropie si mai mult.

Nunta in Taur

Taurul este familist, senzual si mare amator de lucruri fine. Tu si sotul tau veti sti intotdeauna sa apreciati calitatea, luxul si bunul gust si veti munci cot la cot pentru a le obtine. Pentru a evita monotonia in cuplu, incercati totusi sa nu va limitati la rutina zilnica si, din cand in cand, sa va dedati unor mici placeri vinovate.

Nunta in Gemeni

Comunicarea este punctul vostru forte. Amandoi sunteti foarte vorbareti si sunteti capabili sa discutati si problemele care apar, inevitabil, intr-o casnicie. Fiindca amandoi sunteti foarte sociabili, riscati sa va plictisiti rapid de viata comoda in doi - asta daca nu gasiti mereu ceva nou si interesant de facut.

Nunta in Rac

Nu exista lucru mai important pentru un Rac decat familia. Asadar, daca v-ati legat destinul sub acest semn zodiacal, va puteti considera norocosi. Casnicia voastra va fi presarata cu momente de rasfat si multa iubire si grija. Atentie, insa: relatia voastra poate deveni mai mult o prietenie pe cinste decat o legatura de cuplu.

Nunta in Leu

Pasiunea va fi la cote inalte in casnicia voastra, atat in dormitor, cat si in afara lui. Amandoi veti munci pentru a va realiza profesional, dar nu veti neglija nici mariajul, cata vreme acestuia nu ii va lipsi scanteia. Fiind foarte pasionali si un pic prea dramatici, aveti tendinta sa va certati aprins - atentie la vorbele spuse la nervi pe care le-ati putea regreta amarnic ulterior.

Nunta in Fecioara

Intr-o casnicie "nascuta" sub semnul Fecioarei, organizarea va fi la ea acasa. Fiecare va sti exact ce are de facut in relatie si nimic nu va fi dus la bun sfarsit la intamplare. Ceea ce inseamna ca uneori o sa va lipseasca spontaneitatea, dar si ca aveti tendinta sa fiti perfectionsti si sa cautati nod in papura.

Nunta in Balanta

Balanta este cea mai potrivita zodie pentru o casnicie de succes. Echilibrata si deschisa, Balanta va ajuta sa faceti din mariaj o prioritate, fara a va neglija aspiratiile personale ori cariera.

Nunta in Scorpion

Scorpionul este pasional, sexy si 100% implicat in tot ceea ce face. De aceea casniciei voastre nu ii va lipsi scanteia, nici determinarea de a va realiza toate planurile de familie. Atentie la micile rautati si razbunari nedrepte, favorizate de neintelegerile pe care nu le lamuriti la timp.

Nunta in Sagetator

Sagetatorul este semnul care guverneaza mariajul vostru? Perfect, inseamna ca sunteti un cuplu vesel, energic, caruia ii plac calatoriile la nebunie. Atenie sa nu deveniti prea nomazi: copiii au nevoie de un strop de stabilitate pentru a se dezvolta armonios.

Nunta in Capricorn

Un semn traditional prin excelenta, Capricornul se asigura ca tu si sotul tau aveti o casnicie linistita, in care fiecare stie foarte bine ce rol ocupa. Sotul tau este responsabil cu micile reparatii prin casa, tu gatesti, el se ocupa de facturi, tu planifici vacantele etc. Cateodata, insa, un schimb de roluri ar putea sa va prinda bine si sa va dezvaluie, din interior, problemele cu care se confrunta celalalt.

Nunta in Varsator

Un mariaj neconventional si deloc plictisitor este cel guvernat de nabadaiosul Varsator. Sunteti cei mai buni prieteni, aveti o viata sociala foarte activa si sunteti mereu inconjurati de amici si familie. Nu uitati, totusi, sa va alocati timp suficient si voua: pentru a va intari relatia, momentele in doi sunt vitale.

Nunta in Pesti

Nu exista un mariaj mai romantic si fantezist decat cel guvernat de zodia Pestilor. Amandoi sunteti creativi si ati face orice pentru celalalt, insa aveti tendinta sa fiti usor nerealisti, iar stabilitatea financiara sa fie mai degraba un deziderat decat o realitate.

Foto: celebrantscotland.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului