Zodia ta si dragostea

#dragoste zodii #horoscop dragoste #predictii #zodii #horoscop #astrologie #dragoste

Zodii care isi urmeaza ratiunea vs. zodii care isi urmeaza inima

Este cunoscut faptul ca nativii din fiecare zodie, sunt diferiti. Unii sunt mereu rationali, in orice situatie aparuta in viata lor, pe cand altii isi traiesc viata, ascultand mai mult de inima. Iata care sunt cele mai mari diferente, in functie de fiecare zodie in parte:

Berbec

Cei nascuti sub acest semn zodiacal, au mereu tendinta de a pune mai presus persoanele dragi din viata lor si se lasa ghidati de sentimentele pentru acestea. Sunt persoane emotive, se indragostesc usor si nu dau inapoi cand vine vorba sa-si arate iubirea si grija fata de partenerul de viata.

Taur

Taurii sunt pe cat de calmi, pe atat de pasionali intr-o relatie. Investesc mult timp si afectiune, in momentul in care apare persoana potrivita si o coplesesc cu gesturi romantice, inca de la inceput. Sunt firi posesive si traiesc pe principiul ca “ce este a lor, este doar a lor!”.

Gemeni

Nativii din Gemeni sunt persoane calculate, care la fiecare schimbare pe care o fac, fie de natura profesionala, fie de natura sentimentala, se gandesc de doua ori inainte sa ia o decizie. isi asculta mereu ratiunea, iar indemnurile inimii sunt puse pe locul doi. Partenerii lor tind sa fie deseori nemultumiti de acest aspect, lucru ce poate cauza probleme in viata de cuplu.

Citeste mai mult pe YVE.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului