Zodia ta si dragostea

#horoscop matrimonial #horosocp # casatorie zodii #schimbare #casatorie #nunta #predictii #zodii #astrologie #horoscop dragoste #horoscop nunta

Zodiile care se schimba total dupa ce se casatoresc! Unele in bine, altele in rau

Mariajul trebuie sa fie o perioada frumoasa, in care partenerii sa se bucure de traiul impreuna. Nu pentru toti se intampla insa acest lcuru. Exita cateva zodii care se schimba radical dupa casatorie. Unii dintre acestia se schimba in bine, in timp ce altii se schimba in rau, devenind greu de suportat de catre cei din jur. Iata care sunt nativii care se schimba peste noapte.

Berbec

Desi nu vor recunoaste niciodata, Berbecii isi cunosc foarte bine defectele si fac tot posibilul sa le ascunda pentru a pune mana pe persoana care le-a cazut cu tronc. Dupa casatorie insa, acestia renunta sa se mai ascunda si isi arata adevaratul chip. Se transforma peste noapte in persoane geloase, arogante si incapatanate, iar relatia va deveni una banala. Pentru a le mentine interesul acestor nativi persoana de cuplu trebuie sa joace rorul celui care se lasa greu de preins, intreaga viata.

Sursa foto: pixabay.com

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului