Zodia ta si dragostea

#nativi indragostiti #zodii si dragostea #partener Paste

Zodiile carora Iepurasul le aduce un nou partener. Te numeri printre ele?

Pastele, sarbatoarea renasterii, este cea mai buna ocazie pentru anumiti nativi sa inceapa o noua etapa in viata lor amoroasa si sa-si gaseasca jumatatea la petrecerile si intalnirile care au loc cu aceasta ocazie. Pe de alta parte, este cea buna perioada din an pentru persoanele singure, deoarece, in preajma sarbatorilor, creste interesul pentru gasirea partenerului potrivit si concretizarea unei relatii, dupa cum arata concluziile unui studiu efectuat de cel mai mare site romanesc de dating, Sentimente.ro.

In perioada Pastelui, numarul persoanelor interesate sa-si gaseasca jumatatea si acceseaza site-ul de dating creste cu pana la 25% fata de perioada anterioara.

“Comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, cifrele inregistreaza aproape o dublare. Daca pana acum raportul pe sexe era in favoarea barbatilor (60/40), o data cu apropierea sarbatorilor pascale se inregistreaza o uniformizare a numarului de barbati si femei, doamnele si domnisoarele devenind mai active in gasirea unui partener alaturi de care sa isi inceapa povestea de dragoste.
Cele mai multe dintre persoanele care isi doresc sa petreaca sarbatorile in doi au intre 35 si 44 de ani, dar se observa cresteri substantiale ale segmentelor de varsta 25-34 si 45-54 ajungand sa fie aproape egale si sa se comaseze intr-un interval generos 25-54 ani”, explica Flori Dragomir, vicepresedinte cofondator Sentimente.ro.

In popor, se spune ca legaturile care se stabilesc in preajma acestei sarbatori sunt legate de o iubire vesnica, care trece peste orice obstacol si care dureaza toata viata. Iata cele trei zodii norocoase care scapa de singuratate chiar de Paste!

Varsator

Inteligenti, originali si cu un simt al umorului foarte bine dezvoltat, Varsatorilor le plac foarte mult experientele noi, asa ca acesti nativi nu vor avea probleme in a-si gasi jumatatea de Paste in cele mai neobisnuite imprejurari.

Rac

Vei avea parte de sprijin si relaxare chiar in momentul in care ti le doreai cel mai mult, si anume, de Paste! In preajma acestei sarbatori vei cunoaste o persoana deosebita, cu care vei stabili o legatura stransa si care te va face sa vezi viata cu alti ochi! Important este sa stii s-o recunosti!

Capricorn

Anul acesta, vei simti pe pielea ta ce inseamna dragostea la prima vedere, despre care nu ai crezut vreodata! Melancolic si visator din fire, nativul Capricorn iubeste tot ceea ce este romantic si poetic, dar mai ales muzica, de aceea, cea mai buna modalitate de a fi cucerit este in cadrul unei petreceri!   

Sursa foto: Pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea