Zodia ta si dragostea

#cuplu #viata sexuala #astrologie #partener #horoscop #zodii #sex #fantezii sexuale

Tipul de sex preferat al partenerului in functie de zodie

Chiar daca la inceputul relatiei partenerul tau tinde sa-si concentreze atentia spre a-ti oferi tie placeri inedite, este imposibil ca el sa nu se gandeasca si la ce i-ar placea lui sa faceti in pat. Fiecare persoana are propriile fantezii, dar tu le stii pe cele ale partenerului tau?

Afla la ce viseaza fiecare barbat, in functie de zodia in care s-a nascut, si profita de oportunitatea de a-i arata ca poti sa-i oferi exact ceea ce isi doreste.

Berbec

Acesti nativi sunt rezervati in a-ti vorbi despre ceea ce le place sa faca in pat, asa ca nu incerca sa afli prea multe de la el. Tine cont de faptul ca nu sunt tocmai oamenii care sa-si planifice astfel de activitati, si surprinde-i de cate ori ai ocazia. Berbecul va aprecia, cu siguranta, caracterul spontan al actului sexual.

Taur

Taurul poate face sex ore in sir, are resurse inepuizabile de energie si nu se da in laturi de la nimic. Nu se va grabi sa ajunga la orgasm, nu il incanta atat finalitatea actului sexual, cat "actiunea" in sine. Asa ca asteapta-te la activitati sexuale cat mai multe si cat mai inedite, pentru ca are tendinta de a-si face scenariile din timp.

Gemeni

Gemenii au nevoie de mai mult decat stimulare tactila. Barbatii din aceasta zodie apreciaza provocarile care implica gandire. Solicita-l intelectual, este preludiul preferat al Gemenilor. Nu jocurile erotice tactile sau vizuale sunt cele care ii starnesc pe acesti nativi, ci cele de natura sa le puna mintea la contributie.

Rac

Barbatului Rac ii place sexul romantic. Acesta apreciaza mangaierile si sarutarile fierbinti menite sa-l starneasca, nu exista preludiu mai eficient decat cel clasic, in acceptiunea lui. Ii place sa fie alintat si in timpul actului sexual, nu uita de acest aspect.

Leu

Leul este, poate, cel mai solicitant partener sexual. Pentru ca nu se da in laturi de la absolut nimic, este cel mai pervers semn al zodiacului. Nu exista limite in privinta fanteziilor lui, asa ca trebuie sa fii foarte deschisa in privinta eventualelor excentricitati, pentru a-i putea face fata.

Fecioara

Nativul Fecioara este si el destul de inventiv in pat, insa nu iti va dezvalui acest lucru de la inceput. Ii vei afla, cu siguranta, fanteziile, in momentul cand se va familiariza cu tine si se va simti liber sa ti se destainuie. Nu te astepta la lucruri prea formale, caci Fecioara nu este un semn tocmai cuminte in ceea ce priveste sexul.

Balanta

Daca iti place sa domini, Balanta este cel mai potrivit partener pentru tine. Le place sa se simta supusi atunci cand fac sex, asa ca vor aprecia din plin spiritul tau de initiativa. Este foarte probabil sa aprecieze si eventualele scene in care ii "obligi" sa faca ceva sexual.

Scorpion

Cu acesti barbati, distanta de la placere la durere este una foarte mica. Sunt agresivi in timpul sexului si le place sa aiba ei controlul. Scorpionii suprasolicita atunci cand e vorba despre ce sa faci sau nu in pat, pentru ca sunt perversi si foarte curiosi sa experimenteze lucruri noi.

Sagetator

Desi au tendinta sa disimuleze formal la inceputul relatiei si sa initieze partide de sex conservatoare, acesta este doar un truc pentru a nu-si speria partenera. Barbatul Sagetator vrea sa domine si ii place sexul salbatic, carnal, insa are obiceiul de a nu spune de la inceput acest lucru si de a-ti face o introducere treptata in tainele sexului agresiv pe care si-l doreste.

Capricorn

Acesta este cu siguranta un partener care cauta sa empatizeze cat mai mult, sa-ti ofere placeri ascunse si sa se foloseasca si de sex pentru a transforma relatia intr-una mai apropiata. Din fericire, se si aprinde usor, fiind foarte pasional.

Varsator

Varsatorul este dornic sa experimenteze si ii plac senzatiile tari. Surprinde-l in locuri publice, vorbeste-i pervers, intarata-l cu jocuri erotice si provocari, ii va placea negresit. Ai libertate sa faci absolut orice iti trece prin cap, cu conditia sa nu te repeti si sa nu devii plictisitoare.

Pesti

Barbatul Pesti este, asemenea Racului, un partener de sex romantic. Apreciaza fiecare atingere, soapta, sarut in parte si este cu toate simturile ciulite. Pune-i muzica, aprinde o lumanare parfumata, mangaie-l si dezmiarda-l, adora sexul tantric.

Sursa foto: livelovelaughandread.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea