Zodia ta si dragostea

#barbati #zodii #sex #sex zodii #zone erogene #zone erogene zodii

Zonele erogene ale zodiilor: cum sa il atingi pentru a-i oferi placere!

Fiecare zodie are preferintele sale in materie de sex, iar atingerile care il excita pe iubitul tau sunt dictate chiar de zodia in care s-a nascut. Afla care sunt zonele erogene ale fiecarei zodii.

Berbec

Atingerile care ii excita cel mai mult pe acesti nativi sunt: soaptele la ureche, mangaierea parului si privirile intense in ochi. Acestia adora sa preiei initiaiva in dormitor si sa se lase purtati de val.

Taur

Gatul este zona erogena a Taurului. Rasfata-l cu mangaieri lente si delicate si cu sarutari pasionale, atinge-i gatul cu varful degetelor sau chiar cu unghiile, fara sa il zgarii si cu siguranta vor iesi scantei din dormitorul vostru!

Gemeni

Gemenii se excita profund atunci cand sunt atinsi pe brate. Incepi cu umerii si coboara lent spre varful degetelor de la maini, nu poti da gres. Daca esti mai excentrica, poti incerca sa il saruti in aceste zone, il vor traversa fiori de placere in tot corpul!

Rac

Pieptul este cea mai erogena zona a Racilor. Atinge-i pectoralii cu degetele, indreapta-te usor catre sfarcuri si apasa-le cu incredere. Asaza-ti capul pe pieptul lui si lasa-ti parul sa-l gadile usor, in timp ce ii mangai abdomenul superior. Se va topi de placere si de dorinta!

Leu

Leii adora sa fie atinsi in zona spatelui, asa ca un masaj este cea mai buna experienta pe care i-o poti oferi unui nativ al acestei zodii. Foloseste uleiuri esentiale si maseaza-l cu ambele maini, in timp ce il saruti pe ceafa. Se va excita intr-un asemenea hal, incat va uita si cum il cheama pana la sfarsitul serii!

Fecioara

Barbatii nascuti in zodia Fecioara se excita foarte mult atunci cand sunt atinsi in zona abdomenului. Mangaie linia taliei iubitului tau si nu rata nici un centimetru de piele. Atinge-l cu miscari lente pana cand il vezi ca tresare. De aici, se poate intampla absolut orice.

Balanta

Balantelor le plac atingerile pe coapse si pe fund. Ai grija sa o faci cu ambele maini, echilibrul si simetria sunt foarte importante pentru acesti nativi. Poti sa-i mangai usor, sa ii ciupesti sau chiar sa ii palmuiesti, atata timp cat nu o faci intr-un mod dureros.

Scorpion

Scorpionii sunt cei mai pasionali si extrovertiti reprezentanti ai zodiacului, asa ca nu ii poti duce de nas cu sarutari romantice pe gat si urechi. Ei vor sa ajungi direct la tinta, asa ca cele mai erogene zone ale lor sunt chiar organele genitale. Stii locul, trebuie doar sa descoperi in ce fel il poti stimula cel mai eficient.

Sagetator

Sagetatorilor le place sa fie atinsi in zona din interiorul coapselor sau pe partea superioara a picioarelor. Plimba-ti un deget in linia care delimiteaza fundul de coapsele lui si il vei innebuni de placere!

Capricorn

Zonele erogene ale Capricornilor sunt genunchii si zona din spatele acestora. Mangaierile lascive in aceste parti ale corpului ii pot scoate pe nativii acestei zodii din minti, asa ca munca ta nu va fi in zadar daca decizi sa-ti incerci norocul in acest fel!

Varsator

Gleznele sunt zonele erogene principale ale barbatilor nascuti in zodia Varsator. Poti alege sa il mangai cu degetele de la maini sau sa il atingi cu picioarele, insa nu e o zona pe care ar trebui sa o neglijezi atunci cand faci sex cu un Varsator. Ai grija sa stimulezi aceste zone inca din faza preludiului, daca vrei ca rezultatul sa fie spectaculos.

Pesti

Ai vazut vreodata un nativ al zodiei Pesti care sa nu aiba unghiile de la picioare foarte ingrijite? Asta se intampla pentru ca ei acorda o foarte mare importanta labei piciorului, chiar si atunci cand vine vorba de sex. Fa tot posibilul ca in timpul sexului picioarele voastre sa se atinga, iar iubitul tau Pesti va fi in extaz!

Sursa foto: mirror.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea