Zodia ta si sanatatea

#cura de slabire #astrologie #horoscopul sanatatii #predictii #zodie #fructe #alimentatie #dieta

Cele mai bune fructe pentru o cura de slabire, in functie de zodia ta

Fructele sunt recomandate in majoritatea curelor de slabire, gratie continutului caloric redus si nutrientilor care asigura o alimentatie echilibrata si satioasa. Important este sa alegi fructele care sa iti aduca personal beneficii. Foloseste-te de predispozitiile tale astrale pentru o selectie eficienta!


Berbec

In cazul tau, tendinta de a fi mereu in miscare te ajuta sa stai departe de problemele care implica excesul ponderal. In sezonul estival, infrupta-te din plin din caise si piersici, doua fructe care insotesc cu succes o cura de slabire eficienta in cazul tau!


Taur

Daca te-ai nascut in zodia Taurului, probabil ca esti un gurmand veritabil. Iti este foarte dificil sa renunti la preparatele delicioase si la deserturile apetisante, de aceea ai nevoie de alternative gastronomice care sa nu sacrifice placerea gustului. Incearca sa consumi cat mai des zmeura, capsuni, afine, mure, coacaze si fragi, pentru a-ti tine sub control pofta de dulce.


Gemeni

Nu esti o fire mancacioasa si apreciezi alimentele usoare, care sa-ti dea o stare de bine si de satietate rapida. In timpul verii, curele de slabire si detoxifiere cu pepene rosu pot face minuni in cazul tau! Nu doar ca te ajuta sa iti detoxifici organismul, ci iti taie si pofta de mancare. Consuma pepene rosu cu branza degresata si nu vei mai avea nevoie de alte ingrediente in meniu.


Rac

Metabolismul Racilor este unul lent, astfel ca obiceiul lor de a manca putin si alimente sanatoase poate sa nu fie suficient in controlul greutatii. Incearca sa iti intensifici arderile consumand multe citrice, precum lamaile in sucuri si salate, portocalele si grapefruitul. Actiunea lor acida te ajuta sa topesti rapid depunerile de grasime.


Leu

Gusturile tale alese nu pot fi satisfacute cu banalele mere, de pilda. Ai nevoie de fructe mai sofisticate in meniu, care sa iti induca rapid senzatia de satietate si sa iti accelereze metabolismul. O cura de slabire bogata in consumul de ananas si kiwi este ideala in cazul tau!


Fecioara

Stii foarte bine sa iti infranezi poftele atunci cand trebuie sa scapi de cateva kilograme, asa ca profita de acest atu natural al tau si concepe-ti un regim alimentar bazat pe fructe slab calorice, acrisoare, care sa iti topeasca in mod natural grasimile. Merele, afinele, merisoarele si citricele sunt cele mai bune optiuni culinare pentru o cura de slabire eficienta in cazul Fecioarelor.


Balanta

Nu iti place deloc sa iti impui restrictii alimentare, de aceea fructele lipsite de gust nu sunt o optiune viabila pentru tine. Asadar, incearca sa excluzi toate alimentele bogate in grasimi, carbohidrati simpli si zaharuri, cu banane si pepene galben. Daca iti poti concentra mesele principale in jurul acestor doua fructe delicioase, ai toate sansele sa scapi de kilogramele in plus foarte rapid.


Scorpion

Cand vrei sa slabesti, ai o ambitie de fier, motiv pentru care te poti rezuma la un consum foarte mic de calorii, fara sa cedezi imediat altor tentatii culinare. O cura cu ananas proaspat, cu capsune sau cirese iti poate oferi rezultatele la care speri, in timp record!


Sagetator

Fructele carnoase si dulci pot fi alimentul tau de baza in dieta, atunci cand vrei sa iti recapeti forma fizica optima. Prin urmare, bazeaza-te pe ajutorul prunelor, pepenelui galben sau dovleacului, cand vrei sa introduci cu preponderenta fructele in regimul alimentar. Vei observa rapid rezultatele uimitoare.


Capricorn

In cazul tau, greutatea ideala este mereu o obsesie, cu toate ca ai o fire gurmanda si vulnerabila preparatelor culinare delicioase. Daca nu te poti rezuma la un consum zilnic de mere si pere, atunci incearca sa mananci cateva grame pe zi de fructe oleaginoase (nuci, migdale, alune, fistic etc.) sau fructe deshidratate (caise, prune, curmale etc.).


Varsator

Strugurii iti plac nespus de mult, cel putin asta spun astrele despre zodia ta. Ce ar fi sa folosesti constructiv aceasta slabiciune gastronomica? Urmeaza o dieta bazata pe struguri, fructe bogate in antioxidanti si alte substante benefice nu doar siluetei, ci si sanatatii in general.


Pesti

Fructele exotice sunt cele care ar putea inlocui cu succes fripturile in cazul tau si tot ele te pot ajuta sa slabesti pe timp de vara. Citricele, kiwi-ul, fructele de avocado sau rodiile pot reprezenta cu succes mesele principale, cand vrei sa scapi de kilogramele in plus ca prin minune!

Sursa foto: joettles.com.au

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro