Zodia ta si sanatatea

#astrologie #sinucidere #horoscopul sanatatii #horoscop #zodii #predictii #depresii #tendinte suicidale

Tendintele suicidale, in functie de zodie

Tendintele suicidale sunt mai accentuate in cazul unor anumite tipuri de temperament, decat in altele. Persoanele interiorizate, cu complexe accentuate de inferioritate si incapabile sa relationeze usor cu alte persoane, risca sa dezvolte labilitati psihice, care sa conduca in cele din urma la suicid. Susceptibilitatea catre comiterea sinuciderii poate fi sugerata si de semnul zodiacal!


Berbec

Nativii in zodia Berbecului sunt de regula firi extravertite, expansive si agresive, ambitioase si cu un puternic instinct de conservare. In cazul Berbecilor, tendintele suicidale sunt aproape nule, cata vreme sunt mai degraba predispusi sa comita crime, decat sa se autoflageleze.


Taur

Taurii sunt semne echilibrate, rationale si puternice, care isi pun propria bunastare inainte altor lucruri. Acesti nativi au un psihic puternic si o viziune lucida asupra lumii, de aceea sansele ca ei sa comita suicid sunt extrem de reduse.


Gemeni

Nativii Gemeni pot da senzatia ca ar fi dezechilibrati psihic, prin personalitatea lor cameleonica si schimbarile de dispozitie bruste, uneori chiar virulente. Chiar si asa, tendintele de suicid nu sunt accentuate in cazul lor, fiind extrem de determinati sa ramana in viata, sa se exprime si sa schimbe lumea. Singurele aplecari ale Gemenilor pot fi catre tulburarea bipolara sau paranoida.


Rac

Din pacate, nativii in zodia Racului prezinta tendinte puternice de suicid. Sensibilitatea acestor nativi se materialeaza prin obiceiul de a-si interioriza suferintele si de a le hrani, in loc sa le disperseze. Depresivi de fel si cu stari de spirit schimbatoare, Racii pot sa cada usor in paharul melancoliei si sa ajunga sa recurga la gesturi extreme.


Leu

Un Leu cu tendinte suicidale este mai greu de gasit decat floarea de colt sau capra neagra. Acesti nativi foarte centrati pe propria persoana lupta cu orice resursa pentru a se apara si a se menaja, neacceptand ideea de a trai mai putin decat li se cuvine. Depresiile nu sunt specifice Leilor, ci mai degraba tulburarile paranoide.


Fecioara

Nativii in Fecioara, la fel ca Taurii, sunt firi echilibrate, stabile si foarte rationale. Rareori pierd contactul cu realitatea si stiu sa evite situatiile in care sa fie coplesiti de ceea ce li se intampla. Din acest motiv, riscul tendintelor suicidale este neglijabil in cazul lor.


Balanta

Balantele sunt semne de aer dedicate celor din jur, dar foarte visatoare si susceptibile labilitatilor psihice. Perfectionismul lor si obiceiul de a vedea intotdeauna partea goala a paharului pot purta Balantele pe valurile depresiei. Din acest punct, exista riscul ca acesti nativi sa fie afectati de ganduri negative si dorinta de a-si incheia socotelile cu viata.


Scorpion

Un Scorpion se pretuieste prea mult pe sine, pentru a ajunge sa se desconsidere sau sa sufere de depresie. Acesti nativi foarte puternici au un psihic de fier, dar si o tendinta nativa de a-i sacrifica pe altii, pentru binele propriu. Scorpionii nu au tendinte suicidale de obicei.


Sagetator

Semn de foc, Sagetatorul isi traieste viata la maxima intensitate, este o fire extravertita si vesela, impulsiva si gata oricand sa se elibereze de frustrari. Intrucat nu isi interiorizeaza emotiile negative, Sagetatorii reusesc sa isi mentina echilibrul psihic si sa vada intotdeauna luminita de capatul tunelului.


Capricorn

Nativii in zodia Capricornului sunt predispusi altor tulburari psihologice decat depresia, cea care prezinta de regula tendinte suicidale. Ei pot ajunge la epuizare prin munca, suferind mai degraba de afectiuni fizice, decat de natura psihica. Chiar si asa, exista un anumit grad de risc privind suicidul in cazul lor, probabil sa fie validat de traume extrem de puternice.


Varsator

Varsatorii sunt visatori si inovatori, insa suficient de extravertiti pentru a sta departe de melancolie, apatie, depresie si, in cele din urma, suicid. Acesti mari ganditori ai zodiacului sunt luptatori, gasesc mereu cai de a depasi problemele, au un control superior al propriului discernamant si accepta ajutor, atunci cand simt ca au nevoie de el.


Pesti

A doua zodie de apa cu tendinte puternice suicidale, semnul Pestilor are inclinatii catre depresie si autodistrugere. Foarte sensibili din punct de vedere emotional, anxiosi si usor pesimisti, Pestii risca sa ajunga cu psihicul extrem de fragil, in conditii pe care alte persoane le-ar putea depasi usor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare