Astrologie

#karma #tip karmic #karma sentimentala #amphora #astrolog amphora #vieti anterioare

Axa destinului in astrograma

Cristina Raluca, 17 dec 1989/12.30, Iasi : Ce tipuri principale de karma releva sensul vietii in astrograma mea?

Astrolog Amphora: Axa destinului , sau sensul vietii, releva in primul rand o karma legata de prieteni si de strainatate. Ai datorii importante din alte vieti fata de persoanele din anturajul tau, iar calatoriile si poate emigrarea te vor ajuta sa platesti greselile facute in trecut fata de straini, prin munca legata de public sau de relatii cu strainatatea.

Unul din principalele tipuri de destin sugerat de regentii karmici este karma de Leu, care se rezolva in raport cu povestile de dragoste si copiii. De obicei este o karma mai dificila, cand se poate sa nu ai copii, dar sa-i doresti, si sa suferi din dragoste, pentru ca in relatiile sentimentale ai un liber arbitru redus. Dar tocmai suferintele din iubire te vor ajuta sa cresti spiritual, pentru ca acesta este unul din scopurile principale ale existentei. Pe de alta parte karma ta se mai poate rezolva prin probleme de sanatate, boli circulatorii si de inima, de oase, par si piele.

Dannak, 7 dec 1980/17.00 Bucuresti : Ce am facut in alte vieti si am de platit acum?

Astrolog Amphora: In vietile anterioare ai legat sexualitatea de bani, platind servicii sexuale sau oferindu-le. In prezent desi ai foarte mult magnetism si esti atragatoare, experimentezi dificultati in relatiile sentimentale si cu toate ca iti doresti stabilitate din acest punct de vedere, ai o teama subconstienta de casatorie, de implicare, de a te lega pentru multa vreme de cineva.  In trecut ai avut parte de libertate absoluta, in defavoarea altora. Erai foarte independenta si indisciplinata, o revoltata si o revolutionara. Ai lucrat mult pentru altii, dar asta nu a fost in avantajul evolutiei tale.

In prezent esti supusa unei probe continue de forta. Te-ai incarnat pentru a dezvolta creativitatea, pentru a  pune in practica gandurile. Trebuie sa inveti sa devii o persoana puternica si hotarata. Prima parte a vietii va fi destul de dificila, pentru ca va trebui sa rezolvi problemele singura. In viata anterioara ai fost inconjurata de multa lume care te ajuta. In prezent nu vei mai beneficia de acest sprijin. In situatiile grele vei ramane singura, bizuindu-te pe forte proprii.

Luciana05, 20 sept 1979/13.30 Bucuresti : In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?
 
Astrolog Amphora: Tema ta natala releva o karma solara pozitiva in totalitate, in care potentialul tau va fi valorificat la maximum. Dar daca ai scopuri extrem de egoiste, caderea nu va intarzia sa apara.

Sunt favorizate finantele si vei face o casatorie din interes. In schimb raporturile cu autoritatile vor fi dificile si conflictuale. Pe de alta parte ai de invatat cum trebuie manevrati banii si valorile; un atasament prea mare fata de bani nu este benefic. Este necesar sa echilibrezi necesitatea banilor cu valorile altruiste ale iubirii.

In momentul in care acest tip karmic este rezolvat, nu vei mai avea probleme cu banii, pierderi de bunuri sau chiar de persoane dragi. Ai tendinta de a te implica in relatii in care vezi cum norocul ti se destrama fara sa poti face mai nimic pentru a salva situatia sau a o schimba. Aici este recomandabil sa fii realista de la bun inceput si sa nu astepti de la partener calitati pe care nu le are, ci doar tu le vezi acolo unde ele de fapt, nu sunt. Cand nu vei mai idealiza partenerul, relatiile tale vor fi mult mai armonioase si mai pline de satisfactii, cel mai probabil alaturi de un partener matur si experimentat, mai in varsta ca tine, cu care vei trai o legatura de tip traditional, dar stabila si de durata.

 



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului