Astrologie

#astrologie #horoscop #predictii #zodie #instincte

Ce instincte te domina, in functie de zodia ta

Exista o serie de instincte care au stat la baza formarii personalitatii tale, dictate in mare parte si de influenta astrala exercitata de zodia in care te-ai nascut. Aceste instincte ies la iveala cand te astepti mai putin si iti pot aduce atat lucruri bune, cat si rezultate mai putin fericite. Iata ce instinctie te pot domina, in functie de zodia ta!


Berbec

Berbecii au instinctul de invingator in sange, motiv pentru care sunt firi foarte competitive, dornice sa iasa mereu pe primul. Dorinta de a fi castigatorii tuturor curselor in care ei insisi cred ca ajung sa concureze ii face de multe ori sa exagereze in a incerca sa ii eclipseze pe cei din jur.


Taur

Instinctul de a fi mereu in siguranta este dominator in cazul Taurilor, de aceea nativii sunt foarte preocupati sa isi construiasca un camin solid, o familie echilibrata si armonioasa, precum si toate conditiile unui trai confortabil.


Gemeni

Instinctul caracteristic zodiei tale este setea de cunoastere si curiozitatea care deriva din aceasta. Simti intotdeauna o nevoie pregnanta de a sti tot ce se petrece in jurul tau si in viata celorlalti, astfel incat sa ai senzatia in permanenta ca detii controlul. Tendinta nativa de a investiga si de a despica firul in patru te face un soi de detectiv spiritual, mereu la curent cu noutatile care te inconjoara.


Rac

Instinctul care iti defineste fiinta este asa-zisul instinct "de cuib", care te face sa tanjesti dupa un camin sigur si confortabil, in care sa traiesti in tihna alaturi de persoanele dragi. Esti foarte legat de locuinta ta si nu exista un alt loc in lume in care sa te simti mai fericit in lume, decat acasa!


Leu

Setea de putere este instinctul care ghideaza comportamentul unui Leu in viata, de aici si nevoia permanenta a nativului de control si dominare. Leii sunt aparatori aprigi ai familiei si posesiilor proprii, de aceea au deseori si un aer intimitant in fata celorlalti. Tot instinctul puterii ii ajuta pe Lei sa exceleze in cariera, unde ajung de cele mai multe ori sa fie lideri.


Fecioara

Instinctul critic si analitic sta la baza personalitatii unei Fecioarei, care degenereaza de multe ori in tendinta de a dezvolta obsesii pentru detalii, ordine, disciplina si modul corect de infaptuire a lucrurilor. Despicarea firului in patru este caracteristica Fecioarelor, care reusesc cu greu sa isi stapaneasca aceasta aplecare in multe situatii.


Balanta

Balantele sunt definite de un instinct puternic de a interactiona cu oamenii si de a face dreptate. Spiritul justitiar este deseori o trasatura importanta de caracter in cazul acestor nativi, care au si un set de valori bine stabilit, de la care nu se abat niciodata. Balantele isi organizeaza viata in functie de ceilalti, intrucat nu se pot raporta niciodata exclusiv la propria persoana.


Scorpion

Scorpionii sunt manati de un instinct al cuceririi tuturor lucrurilor pe care si le doresc. Acesti nativi vin pe lume cu o ambitie de fier, care ii mobilizeaza de cele mai multe ori sa atinga acele teluri pe care si le propun in permanenta. Scorpionii nu renunta niciodata sa isi indeplineasca visurile, motiv pentru care au parte de mult succes in viata.


Sagetator

Instinctul de aventura si explorare este cel care modeleaza caracterul Sagetatorilor, calatoriile fiind pentru acesti nativi aproape la fel de importante ca aerul pe care il respira. Sagetatorii cauta in permanenta sa experimenteze placeri noi si intense, alaturi de o diversitate de oameni, de la care sa invete multe lucruri sau pe care sa ii inspire in a evolua pe toate planurile.


Capricorn

Pentru Capricorni, instinctul reprezentativ este acela de a specula orice oportunitate a vietii pentru a avea cele mai frumoase lucruri din lume. Aceasta nazuinta ajuta nativii in Capricorn sa foloseasca iscusit resursele pe care le au la indemana pentru a se dezvolta si a acumula bogatii, experiente si emotii la care ravnesc.


Varsator

Cunoasterea superioara a lumii este instinctul cel mai puternic al Varsatorului. Acest nativ cu un spirit filozofic accentuat este preocupat mereu de a descifra misterele Universului, de a face descoperiri care sa revolutioneze lumea si de a gasi solutii la care alti oameni nu s-au mai gandit inainte.


Pesti

Nativii zodiei Pesti au in instinct atingerea unui nivel de spiritualitate superior. Indivizi profunzi, in depline conexiune cu propriile emotii, Pestii au principii sanatoase de viata, in care cred cu adevarat si pe care le insufla si altora. Credinta este un instinct de baza pentru acesti nativi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare