Astrologie

#astrologie #horoscop #zodii #predictii #personalitate #credinte

Credintele personale ale fiecarei zodii

Credintele personale ale fiecarei zodii reflecta acele lucruri pe care nativii le pretuiesc cel mai mult. Ele vorbesc despre modul in care fiecare dintre ei intelege felul de functionare a lumii si despre filozofiile de viata ale zodiilor. Aceste credinte sunt adanc impamantenite in personalitatea fiecaruia dintre noi, ghidandu-ne comportamentul si convingerile. Iata care sunt credintele tale, in functie de zodie!


Berbec

Credinta principala a Berbecilor este aceea ca trebuie sa isi arate intotdeauna adevarata fata, fara sa simuleze comportamente sau sa incerce sa para ceea ce nu sunt. Acesti nativi sunt mereu sinceri fata de ei insisi, dar si manati de dorinta de a trai la maximum fiecare moment al vietii. Berbecii cred ca fericirea exista oriunde privesti, trebuie doar sa o lasi sa te cuprinda.


Taur

Credinta Taurilor este indreptata spre lucrurile si valorile pe care le poseda, verbul reprezentativ pentru ei fiind "a avea". Taurii valorifica tot ce simt ca au in viata, de la oameni, experiente si avutii, pana la intelepciunea dobandita peste ani. Taurii apreciaza fiecare lucru in mod profund si il tin mereu aproape de inima lor.


Gemeni

Credinta Gemenilor este legata de lucrurile pe care ajung sa le cunoasca in viata, ghidandu-se dupa zicala "gandesc, deci exist". Acesti nativi cred cu tarie ca desavarsirea fiintei lor este atinsa doar prin cunoastere, de aceea au mereu dorinta de a acumula informatii si de a-si tine mintea activa. Gandurile Gemenilor nu contenesc sa dea nastere altor ganduri, 24 de ore din 7.


Rac

Credintele Racilor in viata sunt direct legate de simtirile lor. Acesti nativi sunt cel mai puternic influentati de emotii si sentimente, procesand fiecare gand prin sita emotivitatii lor native. Racii valorifica sentimentele mai mult decat orice in lume si ii incurajeaza pe ceilalti sa procedeze la fel.


Leu

Credintele Leului se refera la puterea lui de a dobandi orice isi doreste, printr-o vointa de fier si o ambitie care nu paleste in calea dezamagirilor. Leii cred cu tarie ca determinarea este cheia succesului in tot si in toate, iar forta lor interioara depaseste de multe ori granitele lumesti.


Fecioara

Fecioarele au o credinta puternica in puterea de a analiza lucrurile si de a le interpreta corect, avand o simpatie aparte pentru latura pragmatica si demonstrabila a lucrurilor. Acesti nativi reusesc sa se autocunoasca perfect, cu luciditate, reusind totodata sa rezolve cele mai complexe si dificile situatii, prin judecata lor fara cusur.


Balanta

Balantele cred ca echilibrul lor interior poate fi restabilit prin propriile resurse. Acesti nativi stiu cel mai bine sa se autotempereze, sa gaseasca calea de iesire din situatiile potrivnice si sa induca o stare de armonie in viata lor si a celor din jur.


Scorpion

Verbul care caracterizeaza Scorpionii este "a dori", credintele lor fiind legate de determinarea acestor nativi de a obtine toate acele lucruri la care ravnesc, luptand pentru a-si atinge telurile cu toate resursele si refuzand sa se dea vreodata batuti. Scorpionii reusesc de multe ori sa ii motiveze si pe cei din jurul lor cu aceasta atitudine constructiva, izvorata din credintele caracteristice semnului lor zodiacal.


Sagetator

Credintele Sagetatorului sunt strans legate de nevoia de a avea o perspectiva cat mai larga si mai corecta asupra lumii. Acesti nativi sunt vizionari innascuti, optimisti si nonconformisti, capabili sa desluseasca mistere si sa ajunga sa aprecieze doar ce conteaza in viata. Aceasta este cheia starii de fericire persistente a Sagetatorilor.


Capricorn

Credintele Capricornilor sunt acelea de a utiliza orice resursa pe care o au la indemana pentru a avea succes in viata. Acesti nativi stiu sa speculeze toate oportunitatile si sa iasa invingatori, prin spiritul lor practic si inventiv, dar si printr-un simt al responsabilitatii cu totul iesit din comun.


Varsator

A cunoaste este nazuinta care sta la baza credintelor Varsatorilor despre lume. Acesti nativi cu o inteligenta superioara pot acumula usor informatii si le pot descifra fara ajutorul altcuiva. Setea de cunoastere a Varsatorilor ii ajuta sa evolueze pe plan spiritual si sa ii inspire si pe ceilalti cu intelepciunea lor aparte.


Pesti

Pestii cred cu tarie in intuitia lor, in puterea spiritului si a energiilor vitale. Visatori pana la finalul vietii, Pestii au valori personale puternice, idealuri pe care vor sa le atinga si emotii fara de care nu si-ar putea trai viata asa cum le place.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului