Astrologie

# cele mai atragatoare femei #atractie #horoscop

Cele mai atragatoare sase femei din zodiac

Fiecare femeie este unica, frumoasa si atractiva in felul ei, insa unele au acel ceva in plus care le face mai atragatoare pentru persoanele de sex opus. Expertii in astrologie au analizat caracteristicile fiecarui semn zodiacal si au identificat acele trasaturi de personalitate care le fac pe unele femei mai frumoase si mai atragatoare pentru barbati.

Se spune ca frumusetea se gaseste in ochii si sufletul unei persoane. Fiecare dintre zodiile din acest top are propria "reteta" a atractiei.

6. Pesti

Femeile nascute sub acest semn pot atrage un barbat cu usurinta datorita atuurilor precum increderea in sine, fara sa para intimidante cand vine vorba de impartasirea sentimentelor. Aceste femei cauta pe cineva puternic, increzator si serios in ceea ce priveste o relatie pe termen lung. In acelasi timp, femeile din zodia Pesti se vor stradui mereu sa mentina scanteia pasiunii in relatie. Nu sunt interesate de lucrurile materiale, deoarece Pestii acorda prioritate sentimentelor inainte de orice si nu cauta satisfactie continua prin cheltuit.

Pentru femeile Pesti o casa nu este construita din bunuri, ci din relatii sanatoase si pline de iubire intre oameni. Inteleg foarte bine nevoile patenerului si ii vor oferi spatiul necesar, nu vor fi restrictive si impunatoare. Iubirea lor este neconditionata si nu au asteptari mari de la persoanele iubite, ceea ce le face si mai atractive.

5. Varsator

Uranus este planeta ce guverneaza Varsatorul, iar nativele acestei zodii au o maniera unica de a face lucrurile; de cele mai multe ori evita sa ceara ajutor din partea altora, ceea ce le face sa para puternice si independente. Aceasta calitate le face foarte atragatoare in ochii barbatilor, deoarece sunt capabile sa isi poarte de grija si sa isi asume responsabilitatea pentru propriile actiuni. Femeile Varsator sunt foarte inteligente si au minti ascutite, astfel ele gasesc solutii neconventionale pentru problemele cu care se confrunta.

Nativele acestei zodii sunt, de asemenea, inovative si discrete. Sunt fiinte pasionale, care se ghideaza de regula dupa sentimente. Dat fiind faptul ca sunt firi spontane, pasiunea le poate face foarte imprevizibile. Viata alaturi de ele nu este niciodata plictisitoare, asa ca barbatii trebuie sa fie pregatiti pentru aventuri emotionale.

4. Capricorn

Nativele acestei zodii pot sa para reci, dar in realitate sunt capabile sa creeze relatii pline de substanta atunci cand se deschid, devenind cele mai bune iubite. Guvernate de planeta Saturn, ele stiu cum sa se afirme in orice situatie si cum sa se faca observate si auzite. De regula, sunt persoane afectuoase si generoase, insa isi dau seama imediat daca cineva incearca sa profite de ele si sa le manipuleze. Sunt firi independente si iubesc simplitatea, ceea ce le face foarte atractive pentru barbati.

Femeile din zodia Capricorn nu vor incerca sa gaseasca maniere creative de a-si exprima sentimentele; sunt foarte directe, dar nu inseamna ca nu sunt si interesante.

3. Sagetator

Nativele acestui semn zodiacal au o viziune indrazneata si aventuroasa asupra vietii si o atitudine pe masura. Trateaza cu relaxare problemele, deoarece cred ca totul va fi bine pana la urma, si nu isi pierd niciodata speranta in fata necazurilor. Firea lor imprevizibila ii face pe barbati curiosi, deoarce nu se incadreaza in tipare uzuale.

Atitudinea deschisa si sociabila le fac prieteni minunati. Daca partenerul le impartaseste pasiunea pentru calatorii, atunci vor avea parte de experiente minunate alaturi de femeia Sagetator. Sunt firi generoase si saritoare, calitati ce le fac atragatoare in ochii celorlalti. Femeile Sagetator au o gandire logica, argumentele lor sunt precise si nu isi impun parerea daca nu au cum sa o sustina. Sunt, de asemenea, ingenioase si gata mereu pentru o portie sanatoasa de ras.

2. Leu

Femeile din zodia Leu au tendinta de a straluci mai intens decat restul semnelor zodiacului, ele fiind guvernate de insusi Soarele. Incearca mereu sa preia conducerea unei situatii, cautand astfel atentia tuturor. Atrag barbatii fara nici un efort datorita faptului ca sunt foarte increzatoare in fortele proprii si puternice la exterior.

Chiar daca nu sunt foarte frumoase, micile deficiente sunt contrabalansate de excelentul simt al umorului si de entuziasmul incredibil cu care traiesc fiecare clipa, fiecare experienta. Femeile din zodia Leu sunt foarte talentate in ceea ce fac si firea lor ambitioasa face interesant de urmarit felul in care isi ating telurile.

1. Scorpion

Nativele acestei zodii traiesc dragostea foarte intens si in mod exclusiv, ceea ce este de dorit intr-o relatie romantica. Guvernate de Pluto, femeile Scorpion, ca intr-un carusel, isi vor purta partenerul prin experiente noi si dimensiuni neexplorate.

Relatia cu ele va avea intotdeauna ceva nou si captivant. Nu vor sa fie legate de realitatile vietii lumesti, deoarece se plictisesc repede daca se scufunda in rutina. Schimbarea pentru ele este naturala, deoarece evolueaza constant in persoane mai bune.

Femeile Scorpion au abilitatea de a-si psihanaliza partenerul, intrucat s-ar putea raporta cu usurinta la capacitatea cuiva de a ascunde gandurile sau la fatetele ascunse ale unei persoane. Sunt femei de incredere, care, intr-un ambient adecvat, sunt foarte grijulii si tandre. Daca un barbat ii va intelege firea independenta, el va avea cea mai devotata si toleranta partenera dintre toate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro