Astrologie

#compatibilitate #compatibilitati #berbec #sagetator #femeia berbec #barbatul sagetator #horoscop

Compatibilitati: femeia Berbec si barbatul Sagetator

Este o combinatie reusita gratie numeroaselor puncte comune ale celor doi nativi. Femeia Berbec va fi incantata de invitatiile Sagetatorului privind calatoriile, marea lui pasiune. Le place sa descopere lucruri impreuna si pot sta de vorba ore intregi fara sa simta cum zboara timpul.

Pentru ca amandoi vor sa acumuleze informatie, pot invata bine impreuna, sau pot sa joace alternativ rolul de profesor – elev, fara sa se nasca orgolii care nu-si au locul. Sunt amandoi firi optimiste si cu simtul umorului, astfel incat intr-o relatie de iubire isi va pune amprenta si prietenia care ii leaga. barbatul sagetator nu se simte lezat de energia fantastica a nativei, pentru ca si el este o persoana la fel de dinamica. Exista si o mare atractie fizica intre ei, lucru care va condimenta relatia in modul cel mai favorabil.

Se inteleg excellent mental, fizic, intelectual si pot face lucruri marete impreuna. Odata ce s-au intalnit, au toate sansele sa sjunga la o casatorie. Casa, familia, copiii sunt lucruri pe care si le doresc in egala masura. Daca vor decide sa fie impreuna, relatia este una de durata, nu o simpla aventura. Singura problema care ar putea aparea este nevoia resimtita de catre Sagetator de a avea langa el un partener evoluat spiritual si nu toti Berbecii au rabdare sa priveasca in sine si sa caute cunoasterea. Insa intr-o relatie bazata pe dragoste adevarata, Femeia Berbec va renunta la viata ei aventuroasa si i se va dedica Sagetatorului cu totul.

Rezultatele eforturilor reunite sunt extrem de bune si daca lucreaza impreuna, si daca este vorba pur si simplu de o colaborare pe plan social. Impreuna sunt un cuplu stralucitor, care poate starni invidii, caci sunt plini de farmec si veseli, stiind cum sa faca fiecare zi de neuitat. Plictiseala si monotonia nu se nasc in sanul familiei lor, caci sunt vesnic ocupati cu noi planuri si se bucura de orice lucru asa cum putina lume e capabila. Iubesc viata si sorb cu pofta fiecare experienta de care au parte, ceea ce le da putere sa mearga mereu inainte.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro