Astrologie

#leu #pesti #femeia leu #barbatul pesti #compatibilitati

Compatibilitati: femeia Leu si barbatul Pesti

Combinatia intre o femeie Leu si un barbat Pesti este destul de nefericita , pentru ca se afla in opozitie pe foarte multe planuri. Femeia Leu nu gaseste taria de caracter, forta si determinarea in barbatul Pesti . Ea vrea stabilitate, el este extrem de schimbator.

Femeia Leu are un psihic puternic, nativul Pesti sufera de stari conflictuale sau de momente de melancolie. Ea se asteapta la fidelitate si adoratie, el poate adora, cand este realmente indragostit, insa uneori reuseste sa se lase cucerit de alta persoana, uitand complet de prima. Asa ceva nici o Leoiaca nu poate concepe.

Din punctul ei de vedere, in momentul in care a pasit in viata lui, intregul trecut s-a sters cu buretele si nici o posibila noua atractie nu mai poate avea loc. Barbatul Pesti accepta cu usurinta rolul de supus, pentru ca nu este deloc tipul de persoana care sa domine, insa un om, si mai ales un barbat vesnic la cheremul ei sfarseste prin a o pictisi, caci nu are parte de provocare, mai ales ca in strafundurile fiintei sale, Leoaica viseaza in taina la cineva mai puternic ca ea, care sa stie s-o conduca. In nici un caz nu are nevoie de un barbat hipersensibil, de la care se poate astepta mereu la ceva nou, nu neaparat placut.

Alaturi de el, nu are parte de stabilitate, nici de sentimentul de siguranta si ocrotire. Ea este logica, materialista, lucida, el este visator, intuitiv, spiritual. Relatia pune prea multe probleme pentru ca cei doi sa gaseasca impreuna fericirea.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului