Astrologie

#despartire #cuplu #astrologie #horoscop #zodii #predictii

Cum s-ar desparti de tine, in functie de zodia lui

Zodia partenerului tau iti ofera o privire de ansamblu asupra modului in care s-ar desparti de tine, daca relatia voastra ar deveni disfunctionala. Cat de furios sau calm ar fi, cat de mult si-ar asuma greselile si cat de dispus va fi sa ramaneti prieteni, iti spune chiar semnul zodiacal in care s-a nascut.


Berbec

Mandru si impulsiv, Berbecul iti va spune verde in fata ca nu te mai considera aleasa lui, insirandu-ti raspicat motivele pentru care te-a "descalificat" din cursa pentru inima lui. Este posibil sa auzi vorbe dure, sa suporti gesturi necugetate si sa ramai cu orgoliul lezat. Atitudinea lui nu tine neaparat de greselile pe care le-ai facut, ci de frustrarea lui proprie ca lucrurile nu au mers intre voi.


Taur

Cand vrea sa se desparta de tine, Taurul va fi exact ca un soldat ranit pe campul de lupta: se va comporta de parca tot echilibrul sau psihic s-a naruit, va plange, va suspina si va refuza hrana. Te va "intepa" cu remarci melodramatice si te va ruga sa iti iei urgent obiectele personale din locuinta sa.


Gemeni

In cazul in care relatia voastra nu a fost una oficializata, partenerul tau Gemeni va privi despartirea voastra cu mare usurinta. Iti va spune ca i-a facut placere sa te cunoasca, iti va ura toate cele bune pentru viitor si iti va propune sa iesiti in patru, cand va veti gasi fiecare alta jumatate. In plus, te va suna din cand in cand sa te intrebe ce mai faci.


Rac

Un Rac va fi bulversat de o despartire, chiar daca vine din propria lui initiativa. Ranit si dezamagit, iti va striga verzi si uscate, te va acuza ca l-ai lasat cu rani adanci si va incerca sa isi recupereze toate cadourile pe care ti le-a facut de-a lungul timpului. Desi va sustine ca nu vrea sa te mai vada initial, il poti gasi in pragul tau de-acasa, dornic sa mai lamuriti cateva aspecte.


Leu

In mod cert, partenerul tau Leu se va stradui sa fie el cel care iti da papucii. Va face un adevarat spectacol din asta, reprosandu-ti ca l-ai pus pe planul doi, ca nu ii mai oferi afectiune si ca porti intreaga vina pentru ceea ce se intampla. Apoi va dori sa impartiti in mod egal bunurile capatate in timpul relatiei, dar daca se poate, "jumatatea" lui sa fie ceva mai mare.


Fecioara

Cand o Fecioara decide ca este momentul sa se desparta de tine, totul ia forma unui "proces civil", in care se pun pe hartie motivele separarii si se decid termenii in care sa ajungeti sa nu va mai intalniti niciodata. Cu o raceala aparte, Fecioara iti va dicta cu lux de amanunt cu ce i-ai gresit, apoi iti va arata directia usii, pe care te va ruga sa nu mai intri in veci.


Balanta

Despartirea de o Balanta este intotdeauna insotita de certuri si reprosuri. Daca violenta fizica iese din discutie, cea verbala este posibil sa se strecoare. Dupa un schimb de replici acid, Balanta va iesi din scena vreme indelungata. Apoi, va fi deschisa unor relatii omenesti, civilizate.


Scorpion

Cand va dori sa se desparta de tine, Scorpionul va face tot posibilul sa iti insceneze situatii din care sa reiasa ca initiativa separarii iti apartine. Te va scoate din sarite, te va determina sa tipi, sa arunci cu obiecte tari in jur si sa il izgonesti din viata ta. Acesta este modul sau de a-si face iesirea din scena cu fata nepatata, dar si de a te transforma pe tine in personajul negativ.


Sagetator

Sagetatorul nu este tocmai ferm cand isi doreste o despartire. Va mai sta din compasiune langa tine, insa se va comporta mai degraba ca un dusman, decat ca un partener de cuplu. Va inchide canalele comunicarii, iti va servi replici cinice si te va determina sa pleci din proprie initiativa.


Capricorn

Direct si pragmatic, Capricornul te va invita la cina si iti va spune punctual de ce nu mai vrea sa formati un cuplu. Poate ca nu stralucesti profesional sau poate ca l-ai facut gelos de prea multe ori. Oricare ar fi scenariul, te vei simti ca la un interviu de angajare, la care candidatul respins esti chiar tu.


Varsator

Varsatorul detesta certurile si discutiile aprinse, de aceea va prefera sa se retraga incet din viata ta si sa iti transmita mesajul de adio via SMS sau email. Nu va dori nimic altceva de la tine, decat sa nu il judeci si sa il lasi sa isi vada mai departe de viata lui.


Pesti

Un nativ in Pesti va prelungi o despartire de tine pe o perioada foarte lunga de timp, renuntand cu greu la o relatie de cuplu. Va isca certuri in fiecare zi, va refuza sa-ti mai vorbeasca, apoi iti va reprosa ca esti rece. Dupa o telenovela infinita, vei dori sa pleci fara invitatii speciale.

Sursa foto: blackstripeinc.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului