Astrologie

#horoscop #zodii #timp liber zodii #gestoinare timp zodii #timp zodii

Gestionarea eficienta a timpului, in functie de zodie

Berbecul rezolva lucrurile rapid, in timp ce Racul are nevoie de zile intregi pentru a se pregati de actiune. Iata in continuare cum isi gestioneaza timpul reprezentantii celor 12 zodii.

Berbec

Berbecul vrea sa treaca la actiune cat mai repede, asa ca sunt mari sanse sa-si termine proiectele in timp util. Tot ceea ce dureaza prea mult il face sa-si piarda rabdarea. Pe de alta parte, Berbecul are nevoie sa-si canalizeze energia spre lucruri pozitive pentru a nu pierde vremea cu tot felul de activitati.

Taur

Taurul nu se grabeste niciodata sa faca ceva pentru ca isi ia intotdeauna o marja de timp si este genul care-si planifica programul in mod riguros. Taurul nu sta peste program deoarece are o capacitate de concentrare si de munca absolut impresionanta. Insa nici nu se va grabi sa ajunga la serviciu cu cateva ore inainte.

Gemeni

Gemenii sunt usor de distras de la orice activitate: un zgomot, foamea, caldura, telefonul, televizorul, orice factor perturbant este suficient de puternic incat sa-i intrerupa din ceea ce fac. Gemenii nu ar trebui sa promita niciodata ca fac un lucru la o anumita ora pentru ca nu prea respecta termenele.

Rac

Racului nu-i place sa lucreze sub presiune insa, daca este obligat, face fata cu bine atata timp cat este lasat in pace sa se concentreze. Racul da impresia ca traieste intr-un timp personal, numai al lui, diferit de timpul exterior in care se foieste tot restul lumii. Melancolic si sensibil, Racul viseaza mult inainte sa treaca la actiune.

Leu

Leul obisnuieste sa le faca altora program, deoarece el nu este dispus niciodata sa se incadreze in programul cuiva. Insa reprezentantul acestei zodii nu este cea mai punctuala persoana din lume. Gestionarea timpului personal devine o treaba dificila deoarece Leul are nevoie de multe ore in care sa doarma, sa se aranjeze in oglinda sau sa se distreze.

Fecioara

Fecioara este o persoana care stie cu precizie ce trebuie facut pentru a termina un lucru la timp. Ba mai mult, ar putea sa le dea altora lectii de time management. Riguroasa si responsabila, Fecioara incepe devreme si termina devreme, iar ceea ce face este, adesea, impecabil.

Balanta

Balanta ar prefera sa traiasca undeva in afara timpului, fara termene-limita, fara graba si presiune. Timpul este, cel mai adesea, un dusman pentru Balanta, cu exceptia momentelor petrecute alaturi de un prieten bun, langa persoana iubita sau copii. Balanta trebuie sa faca intotdeauna eforturi sa se incadreze in grafic.

Scorpion

Scorpionul este un soi de magician cand vine vorba sa-si gestioneze timpul. Nativul zodiei este rapid si eficient atunci cand situatia o impune sau relaxat si nepasator cand isi permite acest lux. Este greu ca cineva sa-l prinda pe picior gresit pe acest spirit puternic si inteligent. In general, Scorpionul se pricepe sa-si faca propriul lui program in cadrul programului facut de altii.

Sagetator

Sagetatorul are mare nevoie de libertate, iar timpul pare sa fie adesea un dusman. Nativul prefera sa-si faca propriul lui program si sa actioneze in ritmul lui propriu. Acolo unde nu se poate si constrangerile sunt mari, Sagetatorul renunta la acel mediu si cauta unul mai prielnic firii sale.

Capricorn

Alaturi de Fecioara, Capricornul este exemplul perfect de gestionare a timpului cu eficienta de 100%. Capricornul se mobilizeaza si face lucrurile perfect, intr-un timp record, atunci cand are o motivatie foarte puternica. Este adevarat, insa, ca astfel de rezultate ii consuma intreaga energie si, prin urmare, se impun niste pauze pentru a-si reincarca bateriile.

Varsator

Varsatorii rationali, nascuti in februarie, pot fi foarte eficienti in gestionarea timpului. Acestia incearca mereu sa faca cat mai multe lucruri intr-o zi si nu le place sa piarda vremea. Varsatorii cei visatori, insa, sunt complet lipsiti de talent cand vine vorba sa-si foloseasca timpul eficient. Ei numesc asta libertate de alegere, cand in realitate este vorba de lene.

Pesti

Pestii au o intelegere asupra timpului numai de ei stiuta. Timpul lor coincide cu timpul celorlalti numai atunci cand este vorba despre persoanele apropiate, in prezenta carora Pestii se simt fericiti si impacati. In rest, Pestii se afla intr-o permanenta lupta contracronometru si obisnuiesc sa se planga des de lipsa de timp.

Foto: telegraph.co.uk
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro