Astrologie

#horoscop #zodii # horoscop sex # provocari sexuale zodii # preferinte sexuale zodii

Provocarile sexuale preferate in functie de zodie

Provocarile sexuale sunt intotdeauna binevenite pentru un barbat dornic sa fie pus in situatii noi sau sa aiba parte de cate o experienta spontana in intimitate. Sigur ca aceste jocuri erotice preferate difera in functie de personalitate si, bineinteles, de zodie. Daca provocarile pentru un Scorpion pot fi duse la extrem, un Rac va avea nevoie de o abordare mult mai blanda.

Berbec

Berbecii sunt, prin definitie, dominati de narcisism si autosuficienta. Asadar, sexul in care se poate observa pe sine (prin fotografii, filmari sau reflexia unei oglinzi) ii incita foarte mult, pana si la nivel platonic. Nativii acestei zodii au un simt vizual extrem de excitabil, astfel ca o viziune de ansamblu asupra "actiunii" ar fi pentru ei cireasa de pe tort.

Taur

Pentru nativii din zodia Taurului, o provocare sexuala majora ar fi cuvintele murdare rostite intre parteneri. Pudici si uneori misteriosi, Taurii si-ar exprima mai mult latura perversa, daca ar avea ocazia. Ii excita atunci cand aud cat de bine isi satisfac iubitele, chiar din gura lor.

Gemeni

Provocarile sexuale preferate ale Gemenilor sunt dificil de clasificat, deoarece acesti nativi sunt mari amatori de orice perversiune, in formule clasice de doi sau chiar in numar mai mare. Reactioneaza pozitiv la orice gest incitant, insa le place in mod deosebit sa comunice "obraznic" cu partenerele si sa le vada autosatisfacandu-se.

Rac

Racii au nevoie de afectiune si tandrete, insa au o latura indrazneata latenta, pe care abia asteapta sa o activeze cat mai curand. Asadar, o provocare incitanta pentru ei ar fi sa primeasca in dormitorul conjugal "vizita" unor jucarii sexuale de folosit in cuplu, cu care sa isi satisfaca pe deplin partenerele.

Leu

Barbatul Leu adora sa primeasca toata atentia din partea partenerei, mai ales mai jos de buric. Prin urmare, se asteapta sa fie surprins si satisfacut in cele mai inedite moduri. Ii place ideea ca iubita sa savureze capsune, frisca sau ciocolata direct de pe penisul lui, cu o pofta nebuna. Aceasta este o imagine pe care nu o va uita niciodata!

Fecioara

Destul de pudic si rezervat uneori in pat, barbatul Fecioara se va simti in al noualea cer daca partenera ii propune mici variatiuni sexuale in pat. Initial, va parea surprins cand i se cere sa ejaculeze in alta parte decat in locul "conventional", insa la momentul propriu-zis, va simti o satisfactie extrema.

Balanta

Cea mai mare placere pentru Balanta este sa incerce cumva sa incalce regulile, mai ales in dormitor. Se va bucura din plin de o partida de amor in afara dormitorului, eventual in locuri in care risca sa fie surprins in timpul actului (in lift, pe casa scarii, in padure, in mare etc). Pana si o excursie spontana in spatele curtii si cu scopuri obraznice il va multimi pe deplin.

Scorpion

Scorpionului ii place sa domine in pat, astfel ca pentru el cea mai mare provocare sexuala ar fi sa preia partenera controlul si sa manifeste autoritate si agresivitate. Bondajul (legatul la ochi sau la maini) il excita teribil, deoarece nivelul de adrenalina creste in conditiile in care nu poate sa observe ce se intampla in jurul lui. Scorpionii adora misterul, inclusiv in dormitor.

Sagetator

Sagetatorii sunt aventurierii zodiacului, de aceea vor accepta cu placere o propunere de sex in tren sau in avion. Mai apreciaza sexul in natura, intr-o drumetie cu cazare la cort. In plus, pentru ei sexul matinal este intotdeauna o placere, fiind un semnal pozitiv ca sunt iubiti si doriti.

Capricorn

Barbatul Capricorn isi doreste in fiecare zi o experienta sexuala noua. Pentru el, una dintre cele mai mari provocari ar fi sa i se ofere o partida de satisfactie manuala in timp ce conduce masina in afara orasului. Poate fi periculos, dar placerea pe care o resimte nu poate fi comparata cu nimic altceva.

Varsator

Varsatorii nu se dau niciodata inapoi de la provocarile diverse, iar cele sexuale nu fac nici ele exceptie. Cel mai mult adora pozitiile dominante in pat, asadar se excita la maximum cand pot ejacula in alte zone ale corpului partenerei. Schimbarea locatiei si jocurile de rol sunt, de asemenea, pe placul Varsatorilor.

Pesti

Nativii din Pesti nu stiu sa preia initiativa in pat, de aceea vor fi mereu retinuti in a incerca lucruri noi si tabu. Prin urmare, o invitatie din partea iubitei pentru o partida de sex anal ii va lasa fara grai!
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii