Astrologie

#leu #compatibilitate sexuala #compatibilitate emotionala #astrologie

Barbatul Leu: cum se comporta cand este indragostit

In luna oficiala a nativilor in Leu, un profil sentimental al barbatului nascut in acest semn zodiacal este cu siguranta binevenit. Cum se comporta un Leu veritabil cand este indragostit, care sunt atuurile sale in amor si cat de bine te-ai potrivi cu un astfel de nativ, afli mai jos!

Fiind un semn de foc, Leul este un barbat energic, optimist si distractiv. Are un sarm aparte, este foarte atent si afectuos cu persoanele dragi, dar mai ales extrem de pasional in cuplu. Pe de alta parte, la prima vedere, Leul poate sa para o fire prea serioasa si agresiva. Cu farmecul lui special si cu un simt al umorului excelent, barbatul Leu poate sa cucereasca aproape orice femeie ii cade cu tronc.

Barbatul Leu in relatia de cuplu

Fiind o persoana extrem de loiala, care ar sacrifica totul pentru familia sa, barbatul Leu se dedica 100% relatiei sale de cuplu. Iar tocmai pentru ca eforturile sale nu cunosc limite cand vine vorba de fericirea persoanei pe care o iubeste, Leul pretinde de la partenera de viata loialitate, incredere si angajament permanent.

In ciuda faptului ca actiunile Leului sunt caracterizate de excentricitate in general, acest nativ prefera un climat intim armonios, linistit, alaturi de partenera. Nu va accepta niciodata sa aiba un statut profesional inferior in cuplu sau sa castige mai putin decat persoana pe care o are alaturi. Se simte implinit cata vreme ramane stalpul de rezistenta al casei si nu depinde financiar de partener.

Pretentiile unui Leu pot fi destul mari, pentru a se indragosti. Vrea ca partenera de viata sa fie la fel de bine imbracata si la fel de excentrica in societate. Leul isi doreste sa se mandreasca in grupuri sociale cu femeia de langa el, care trebuie sa fie si ea fermecatoare, inteligenta, atenta cu imaginea sa si pasionala.

De asemenea, barbatul Leu are nevoie sa fie inteles atunci cand traverseaza momente de schimbari extreme de dispozitie, fara sa fie judecat. Romantic si cu sentimente profunde, barbatul Leu poate sa isi faca partenera sa simta ca traieste in realitate scenarii din filmele de dragoste clasice.

Poate tolera multe defecte ale femeii pe care o iubeste, insa nu va accepta niciodata sa fie dominat, jignit sau subapreciat. Partenera ideala a unui Barbat Leu stie sa fie increzatoare in sine, insa nu si aroganta.

Barbatul Leu si compatibilitatea lui amoroasa cu alte zodii

Fiind un semn de foc, Leul are o compatibilitate excelenta cu celelalte doua zodii de foc, Berbecul si Sagetatorul, care ii inteleg natura pasionala si mentalitatea.

Berbecul si Leul pot face orice impreuna simtindu-se excelent, au personalitati asemanatoare, care le asigura sanse maxime de a se iubi pana la adanci batraneti. Intre cele doua zodii exista o admiratie mutuala si o energie constructiva, care reconsolideaza relatia de-a lungul timpului.

Cu Sagetatorul, Leul adora ca poate sa se bucure de aventuri nebune in care placerea se afla intotdeauna de ambele parti. Sagetatorul il va lasa bucuros pe Leu sa fie "conducatorul" relatiei, cata vreme acesta stie sa ii ofere dragostea, intelegerea si libertatea de care are cu ardoare nevoie.

Barbatul Leu isi mai poate gasi marea dragoste in semnele de aer - Varsatorul, Gemenii si Balanta, gratie atitudinii lor pozitive, extravertite si dinamice. Leul si Varsatorul se pot admira reciproc, intrucat isi inteleg si isi pretuiesc natura individualista si excentrica. Ideile Varsatorului vor fi puse in practica de indraznetul Leu, de aceea pot forma un cuplu foarte reusit.

O relatie intre barbatul Leu si femeia Gemeni poate fi la fel de reusita, cata vreme ambele zodii pretuiesc atmosfera iubitoare si linistita in cuplu. Acelasi lucru se aplica si Balantelor, mai ales ca acestea ii pot preda intru totul controlul Leului, in schimbul afectiunii, tandretei si pasiunii oferite de Regele Junglei. Leul si Gemenii se vor intelege perfect unul pe celalalt si vor avea o legatura puternica si armonioasa, capabila sa dureze intreaga viata.

Zodiile cel mai putin compatibile in dragoste cu barbatul Leu sunt Scorpionul, Capricornul si Pestii.

Sursa foto: gypsymagicspells.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro