Astrologie

#karma #karma profesionala #liber arbitru #astrolog #amphora #astrolog amphora #karma sentimentala

Karma profesionala si relatiile cu protectorii

Luiza, 3 octombrie 1987, ora 20.00, Constanta: Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Karma ta din aceasta viata nu este una deosebit de grea. Nu ai nicio planeta retrograda in tema natala. Asta inseamna ca iti este ceva mai usor decat altora si ca poti invata din lectiile de viata propuse si poti aplica cele invatate in asa fel incat experientele ulterioare sa te duca la succes.

Nodul lunar nord al axei destinului se afla in casa karmica 12, si prin aceasta el spune ca lectiile tale de viata, privind posesivitatea si manuirea banilor, le vei traversa fie ca vrei, fie ca nu. Ele au legatura cu institutii de binefacere, spitale, inchisori, locuri izolate sau activitati secrete. Viata ta interioara este foarte bogata, cheltuiesti multa energie psihica in tot ceea ce faci, te implici cu daruire iar in profesia ta esti metodica, responsabila si punctuala.

Esti interesata de cele spirituale, de reincarnare, de esoterism. Chiar daca sanatatea nu va fi in mod obligatoriu mai slaba, se poate sa ai mai tarziu probleme digestive sau circulatorii, ca o forma de consumare a karmei tale, ca forma de purificare atat spirituala cat si trupeasca.

Arsenii Antonie, 16 noiembrie 1989, intre ora 2-5 dimineata, Soldanesti, Republica Moldova, masculin:  In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Intervalul orar pe care mi l-ai dat, Antonie, este prea mare, asa ca prefer sa nu iau in calcul ora nasterii. In mod traditional, casa casatoriei celor nascuti in Scorpion este zodia Taurului. Aceasta indica o casnicie cu o partenera loiala, dar geloasa, cu viziuni conservatoare asupra relatiei de cuplu, pragmatica si strangatoare.
Pentru tine aspectul fizic al partenerei de cuplu conteaza foarte mult, iar pe de alta parte te vei casatori din dragoste dar si din interes in acelasi timp. Venus conjuncta cu Saturn in Capricorn, casa comunicarii, spune ca te indragostesti mai greu, probabil ca urmare a unor relatii nefericite din alte vieti, acum esti prudent si rezervat inainte sa-ti legi viata de cineva, dar sentimentele tale, chiar daca nu ard cu pasiune, sunt constante si de lunga durata.

Din pacate, prezenta lui Neptun langa Venus vorbeste despre posibilitatea de a te insela asupra femeii iubite si de a nu putea sa-i vezi, de la inceput, adevarata ei fata. Romantismul coloreaza iubirile tale, dar tendinta de a-ti idealiza partenera ar trebui temperata prin a fi ceva mai realist cu privire la oamenii pe care ii cunosti si de care te atasezi.

Iasmina, 23 aprilie 1988,  ora 3 a.m. Timisoara: Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Saturn retrograd conjunct cu Uranus retrograd in Capricorn, casa 11, spun ca ai de depasit lectii karmice privind prietenii si libertatea de opinie si manifestare.

In alte vieti ai incalcat liberul arbitru al altora, astazi va trebui sa inveti ca libertatea ta se termina acolo unde incepe libertatea celorlalti, ca nu ai dreptul sa impui cuiva drumul tau de viata, doar pentru ca acesta ti se potriveste tie.
Acelasi marcaj vorbeste despre o karma profesionala si despre raporturile tale cu protectorii sau relatiile cu strainii. Esti foarte motivata sa urci pe scara sociala. Nu vrei sa ramai o anonima. Ti-ar placea un anume grad de celebritate si cauti sa-ti satisfaci aceste dorinte si vise. Insa modalitatea aleasa ar trebui sa nu implice ascensiunea ta cu orice pret, chiar cu acela de a-i da pe altii la o parte cu forta sau cu puterea altora care te ajuta, ca sa-ti faci tu loc.

Neptun retrograd in casa karmica 12 simbolizeaza psihicul puternic, paranormal, este marcajul celui care primeste constant informatii din lumile nevazute. Menirea acestei planete este sa te faca sa iei lumea asa cum este ea, sa renunti la tentativele de evadare in imaginatie, himere, vicii (fumat, de exemplu). Pe de alta parte Neptun daruieste capacitati creatoare, inclinatii spre muzica si dans, spre arta in general, calitati poetice, dorinta de a colectiona obiecte de arta. Chiar daca implica o karma a sanatatii si da o pronuntata tendinta catre reverie, orientarea catre arta nu poate fi decat o cale frumoasa de a consuma aceasta karma a planetei iluziilor.

 


 

 

 

 

Sursa foto : usu.edu
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare