Horoscop zilnic

#zodii de apa #zodii de pamant #zodii de foc #zodii de aer #regim #zodii #greutate #silueta

Greutatea ta este scrisa in stele?

Poate sa iti sune bizar, dar greutatea ta poate sa iti fie predestinata. Mai exact, poate fi dictata de semnul zodiacal care iti guverneaza destinul si nu te lasa, sub nicio forma, sa ai motive de bucurie cand folosesti cantarul.

Daca au esuat toate dietele pe care le-ai urmat si nu mai stii prin ce tertipuri iti poti remodela corpul, poate a sosit momentul sa arunci o privire in sistemul solar si sa vezi cum te pot ajuta astrele sa ai corpul pe care il visezi, cu greutatea optima.


Semnele de foc - Berbec, Leu, Sagetator

Foarte putin rabdatoare, ambitioase si stralucitoare, semnele de foc functioneaza dupa principiul "pe cat de repede ma aprind, pe atat de repede ma sting". Berbecul, Leul si Sagetatorul au tendinta sa isi neglijeze greutatea, iar cand isi apleaca totusi atentia catre kilogramele lor, tind sa renunte rapid la diete si sport.

Initial, semnele de foc sunt invadate de o dorinta coplesitoare de a-si rezolva problemele de greutate (pentru ca, deseori, constata neregulile intr-o faza avansata). Prin urmare, "vaneaza" toate variantele de a scapa in timp record de kilograme, precum curele de slabire drastice, infometarea si extenuarea prin sport. Berbecii, Sagetatorii si Leii pot sa bea o saptamana intreaga numai suc de lamaie, atat de aprins este avantul lor.

Partea mai putin buna intervine cand, epuizate, aceste zodii isi pierd din avant si revin rapid la vechile obiceiuri. Simt ca o merita, ca doar s-au chinuit cumplit o vreme si au suferit, deci fast-food-ul li se cuvine!

Cea mai buna strategie de control al greutatii pentru semnele de foc este solicitarea ajutorului specializat (un medic nutritionist), care sa prescrie o dieta foarte putin restrictiva, dar constanta. Sub supraveghere, semnele de foc au tendinta sa fie mult mai constiincioase.


Semnele de aer - Gemeni, Balanta si Varsator

In mod normal, semnele de aer au o constitutie zvelta si se preocupa intens de mentinerea formei lor corporale. Problemele de greutate apar doar in urma unor evenimente care le justifica (sarcina, un tratament medicamentos etc). Daca esti un semn de aer, probabil ca nu ai nevoie sa iti spuna cineva ca a venit momentul sa iti ingrijesti silueta!

Cea mai buna metoda sa scapi de kilogramele in plus este sa renunti la dulciuri (sigur iti plac prea mult!) si sa eviti intru totul sedentarismul. De asemenea, iti este util sa discuti cu alti oameni despre cum poti sa imbratisezi un stil de viata sanatos, sa oferi si sa primesti sfaturi, sa comunici cu experti - comunicarea iti face bine!


Semnele de apa - Rac, Scorpion si Pesti

Mereu schimbatoare ca elementul natural care le reprezinta, semnele de apa isi pot folosi personalitatea astrala pentru a obtine greutatea ideala rapida. Racii, Scorpionii si Pestii sunt predispusi ingrasarii, dar mai ales negarii ca au aceasta problema de-a lungul vietii.

Cea mai buna strategie de slabit pentru semnele de apa implica evitarea planurilor nutritionale complexe. De pilda, o cura de slabire in care trebuie sa mananci 25 de grame de ou si 150 de grame de piept de pui nu sunt pentru tine, intrucat te enerveaza mai mult, decat sa iti faca bine. In schimb, poti sa iti schimbi regimul alimentar impunandu-ti sa mananci mai multe fructe, cereale integrale, nuci, alune si legume, cu mai putine alimente cu grasimi saturate.

Iar cea mai importanta metoda sa iti tii in frau greutatea este sa mergi la inot - te vei simti ca pestele in apa, vei slabi si iti vei redobandi echilibrul fizic si mental.


Semnele de pamant - Taur, Fecioara, Capricorn

Semnele de pamant sunt atente cu greutatea lor si le pasa cand arata altfel decat perfect, insa prin natura lor, sunt gurmande innascute. Un program de slabit care sa implice exclusiv o dieta restrictiva nu este eficienta pentru Tauri, Fecioare sau Capricorni, intrucat nu este sustenabila pe termen lung.

Cea mai buna metoda pentru semnele de pamant sa ramana in forma este miscarea regulata, prin exercitii simple. Plimbarile, joggingul, mersul cu bicicleta sau sesiunile usoare la sala de fitness sunt cele mai bune strategii pentru aceste zodii.

Daca faci parte din aceasta categorie, mananca putin din toate (nu iti refuza categorii de alimente) si incearca sa iti rasplatesti eforturile. De pilda, dupa o luna intreaga de sala, te poti auto-recompensa cu o sedinta de masaj de relaxare!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare