Horoscop zilnic

#horoscopul carierei 2009 #zodiacul carierei 2009 #horoscop 2009

Horoscopul carierei 2009

 2009 este promitator pentru cei dispusi sa se bazeze pe ei insisi, mai degraba decat pe sprijinul celor din jur sau pe un noroc chior. Multi nativi care isi cauta un loc de munca vor reusi sa gaseasca jobul potrivit. Altii, nemultumiti de situatia actuala, vor pune capat activitatii actuale si vor porni una pe cont propriu. Atentia pentru detalii si diplomatia sunt instrumente importante in reusita profesionala.

de foc se confrunta cu schimbari importante la locul de munca, potrivit Horoscopului 2009. Char daca in prima instanta nativii vor fi nemultumiti de felul in care decurg lucrurile, o privire mai atenta ii poate face sa descopere acele amanunte favorabile progresului lor. Daca isi cauta un loc de munca in 2009, vor gasi ceea ce-si doresc.

Zodiile de apa au parte de un an in care se va pune accentul pe rabdare. Daca nu si-au insusit pana acum aceasta calitate, o vor face acum. Numai din a doua parte a lui 2009 lucrurile incep sa functioneze asa cum isi doresc. Isi folosesc aptitudinile pentru a trece peste momentele mai dificile.

Horoscopul 2009 indeamna Zodiile de pamant sa se gandeasca serios la o schimbare in bine a situatiei profesionale si sa faca ceva in acest sens. Perseverenta lor da roade si pot obtine statutul dorit, insa acest lucru se intampla numai cu eforturi sustinute. Astrele nu-i protejeaza prea mult, astfel incat este mai bine sa nu se bazeze pe noroc.

Zodiile de aer lucreaza rapid si eficient si isi organizeaza mai bine activitatea, tinand cont de detalii, ceea ce nu le sta de obicei in fire. Horoscopul 2009 le sugereaza sa invete cum sa vorbeasca cu oamenii, cum sa pretinda ceea ce este dreptul lor si sa evite pe cat posibil discutiile in contradictoriu.

carierei in 2009 pentru zodiile de foc

Berbecii sunt mai putini activi in prima jumatate a lui 2009. Dupa luna iulie, se confrunta cu schimbari la locul de munca si va fi nevoie sa se adapteze din mers la noua situatie. Daca intampina dificultati in ultimele luni din an, astrele ii sfatuiesc sa-si pastreze calmul si sa negocieze totul, pentru a dobandi statutul dorit.

Leii au si ei parte de schimbari in viata profesionala . Pentru a avea succes in activitatea pe care o desfasoara, va fi nevoie de prudenta si de mult spirit organizator. In ultima parte a anului exista posibilitatea de realizari importante la locul de munca. Ai mai multe responsabilitati si obtii un statut mai inalt.

Sagetatorii sunt increzatori in viitorul lor profesional si se indreapta, hotarati, catre succes. Cu toate acestea, Horoscopul 2009 indica un eveniment neprevazut, care sa le deschida noi perspective. Daca situatia te nemultumeste, este indicat sa observi lucrurile indeaproape, deoarece exista multi factori care iti sunt favorabili.

Horoscopul carierei in 2009 pentru zodiile de apa

In prima parte a lui , apar intarzieri in proiecte si numai vointa lor si rabdarea le pot fi de folos. Lucrurile se deblocheaza dupa iulie 2009 si nativii incep sa se dezvolte profesional. Unii incep activitatea in alt loc de munca, altii urmeaza cursuri de specialitate.

Scorpionii se bucura de sustinerea astrelor in viata profesionala, dublata de o puternica intuitie si de un curaj de invidiat. In Horoscopul 2009 se intrevad planuri marete si disponibilitate de resurse pentru a le concretiza. Sfarsitul de an le aduce recunoasterea meritelor sau chiar o promovare.

Pestii incep anul cu schimbari la locul de munca, iar lucrurile vor progresa in sensul dorit numai daca vor sti sa accepte situatia cu seninatate si daca vor evita sa se incapataneze inutil. Dupa a doua jumatate a anului lucreaza curajosi la proiectele in care sunt implicati si se bucura de sustinere.

Horoscopul carierei in 2009 pentru zodiile de pamant

Taurii sunt foarte puternici si pregatiti sa se lupte cu toate obstacolele de la serviciu. Obiectivul lor principal, in 2009, este de a-si imbunatati statutul si conditiile de munca, pe de o parte si de a-si mari veniturile, pe de alta parte. Horoscopul 2009 favorizeaza cerul lor astral in special intre iulie – septembrie.

Fecioarele au sanse de reusita in cariera daca sunt pregatite sa se lupte pentru ceea ce-si doresc. Ar fi indicat, totusi, sa fie mai putin perfectioniste, pentru a-si usura munca si colaborarea cu cei din jur. In ultima parte a anului, cei nascuti sub semnul Fecioarei au de-a face cu schimbari care impun adaptari din mers.

Capricornii au ocazia in 2009 sa-si schimbe orientarea profesionala sau sa inceapa o afacere pe cont propriu. Succesul le apartine daca isi asuma riscuri si daca vor sti sa se foloseasca de atuurile de care dispun. Realizarile profesionale vin numai ca urmare a eforturilor depuse.

Horoscopul carierei in 2009 pentru zodiile de aer

Gemenii mizeaza mai mult ca oricand pe o strategie clara, in activitatea profesionala. Isi fac planuri pe termen lung, iar Horoscopul 2009 le asigura eficienta si rapiditate in rezolvarea problemelor. Chiar si in fata schimbarilor aparute, nativii renunta la reactiile lente, care ii caracterizeaza si sunt mult mai spontani, prinzand oportunitatile din zbor.

Balantele sunt prinse intre responsabilitatile familiale si cele profesionale si, prin urmare, se vad nevoie sa faca eforturi considerabile pentru a separa cele doua lumi. Horoscopul 2009 ii sfatuieste pe nativi trebuie sa evite disputele cu superiorii sau neclaritatile. Sfarsitul de an le aduce o schimbare a caii profesionale, care le deschide noi orizonturi.

Varsatorii isi manifesta creativitatea la locul de munca si isi indeplinesc sarcinile rapid si eficient. Daca nu vor sa piarda oportunitatile aduse de noul an, va fi nevoie sa invete arta diplomatiei. Sfarsitul de an le aduce dezvoltari importante in viata profesionala, cu conditia sa fie pregatiti si sa stie cum sa ceara un lucru.

Marele 2009, cu predictii pentru dragoste, cariera, bani si sanatate, il gasesti aici.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro