Zodia ta si dragostea

# cum il cuceresti # cum cuceresti un barbat #predictii #zodii #horoscop #astrologie

Cum poti cuceri orice barbat, in functie de zodia acestuia!

Ai intalnit barbatul perfect insa nu stii ce sa faci pentru a-i atrage atentia si pentru a-l cuceri? Zodia acestuia iti spune cum sa-l faci sa-ti cada la picioare. Iata cateva trucuri ce te vor ajuta sa cuceresti rapid orice barbat si poti fi sigura ca va ramane alaturi de tine pentru totdeauna.

Berbec

Barbatii nascuti in aceasta zodie inspira energie si vitalitate. Pe Berbec il intalnesti adesea in locuri sportive, intr-un club de aviatie, intr-o echipa de caiac canoe sau rafting, in ringul de box, oriunde se practica un sport extrem sau care sa-i puna la incercare la maxim masculinitatea. Asadar, pentru a-l cuceresti trebuie sa ai spiritul de aventura dezvoltat, sa fii o persoana la fel de activa.

Nu incerca sa-ti fluturi genele lungi si sa-i zambesti delicat, s-ar putea sa te socheze raspunsul lui brutal, neslefuit. Fii directa si hotarata, fa o miscare ferma care sa nu lase loc de interpretari, arata-i ca stii exact ce vrei. Se va simti atatat, intrigat, il vei pune pe jar in cateva secunde. Doar de atat are nevoie un Berbec pentru a se indragosti.

Daca practica vreun sport sau va intalniti intr-unul din locurile mentionate mai sus, fa-i complimente despre trupul lucrat, admira-i forta si energia. Fire schimbatoare si usor influentabila, asediul va avea destul de rapid efectele scontate si barbatul Berbec va cadea prada fermecului unei asemenea femei hotarate. Ii plac femeile care inspira sexualitate animalica prin gesturi, vestimentatie, vorbe, asa ca o rochie de un rosu intens sau o pereche de pantaloni de piele extrem de mulati s-ar putea sa-l faca sa se napusteasca asupra a ceea ce el considera prada lui. Este un vanator innascut si nici prin cap nu-i trece sa piarda vremea cu poezie si serenade. Probabil nici nu are aceste cuvinte in vocabular.

Sexualitatea jucand un rol esential in existenta lui, cucerirea este urmata rapid de subjugarea trupeasca, in care gaseste placeri nesfarsite. Daca prima lui reactie la avansurile unei femei nu sunt afirmative, aceasta nu trebuie sa capituleze. El doar se joaca, starneste, incita, nici vorba de un refuz categoric.

Vrea sa simta ca este unicul iubit si amant, ca si-a zapacit in asa hal partenera incat nu mai are scapare. Aceasta trebuie sa fie dispusa sa-l asculte, rabdatoare, indiferent ca debiteaza lucruri banale sau are ceva important de comunicat, trebuie sa fie acolo pentru el si sa-i arate neincetat cat il admira. Ar fi bine de asemenea ca ea sa nu fie nici pudica, nici conservatoare, sa aiba gustul riscului si placerea incalcarii regulilor morale.

Pentru el o seara reusita in doi nu inseamna o cina cu lumanari parfumate si muzica in surdina, sfarsita in pat, intr-o imbratisare plina de « sirop ». L-ar apuca cascatul ! Cand sunt atatea locuri in care poti face amor clandestin, cum sa alegi patul ala demodat si plictisitor ? Mai interesant este sa se furiseze dupa iubita la toaleta in timpul unei cine la bunica, sau in liftul hotelului sau direct pe bancheta vreunui aparat de la sala de forta.

Daca ea stie sa-l mangaie zapacitor incepand cu crestetul, coborand pe fata si apoi pe gat, Berbecul o sa fie in culmile extazului. Pe cat de intense sunt partidele de sex, pe atat de riscanta este relatia cu un barbat in Berbec. Fiind permanent sedus de ceea ce vede in jur, viata erotica este plina de peripetii, de rasturnari de situatie, de flirturi cu aproape orice fiinta de sex feminin. Se indragosteste navalnic si ii trece la fel de repede, mai ales daca simte ca nu mai are nimic de cucerit. Fire impulsiva, accepta sa se arunce intr-o relatie fara sa analizeze cat de cat lucrurile si aceasta duce adesea la dezamagiri in dragoste.

Daca se crede indragostit pana peste urechi, e capabil sa se insoare de foarte tanar si prima casatorie sa fie urmata de altele, pe masura ce setea de experienta ii creste, avand uneori mai multe relatii simultan. Fidelitatea nu prea il caracterizeaza, daca noua prada se dovedeste in ochii lui irezistibila. Cand isi gaseste jumatatea, este afectiv si atent cu partenera de viata, are grija de copii si este generos in sentimente. Trebuie sa-si gaseasca o partenera independenta care sa nu-i ceara promisiuni si stabilitate.

Sursa foto: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea