Astrologie

#fotografii #detalii #relatii zodii #secrete relatii #picanterii zodii #impliniri

Cat de mult se lauda cu relatia voastra, in functie de zodie

Partenerul tau abia asteapta sa strige in gura mare ce relatie de dragoste minunata traieste sau incearca mai degraba sa tina secret tot ce tine de viata lui personala? In timp ce unii dintre noi vrem ca intreaga lume sa traga cu ochiul la intimitatea noastra, exista si cazuri in care discretia predomina. Vezi cat de mult se lauda jumatatea ta cu dragostea voastra, in functie de zodie!

Berbec

Laudarosi in toate ariile vietii, Berbecii nu se bucura cu adevarat de relatia lor pana nu anunta pe toata lumea care sunt acele bucurii intime care le lumineaza viata. Acesti nativi sunt fericiti sa isi expuna cu lux de amanunt intimitatile, chiar si cand este nepotrivit sa o faca.

Taur

Taurii nu sunt adeptii "spalatului rufelor in public", de aceea se vor gandi de doua ori inainte sa scoata un singur cuvant despre relatia lor intima. Nici macar amicii apropiati nu afla prea multe la acest capitol, chiar si cand incearca sa scoata cuvintele cu clestele.

Gemeni

Daca nici comunicativii Gemeni, dornici de a fi in centrul atentiei, nu se lauda unde pot cu relatia lor intima, atunci cine? Vorbaretii zodiacului au un entuziasm foarte sonor, care se concretizeaza deseori in dorinta de a arata lumii intregi detalii intime din viata privata.

Rac

Racilor nu le place sa fie in centrul atentiei si detesta ca viata lor personala sa fie o carte deschisa pentru cei din jur. Acesti nativi vor prefera intotdeauna sa isi tina relatia departe de ochii lumii, crezand ca astfel vor patrunde mai putine influente negative din exterior. De altfel, Racii apreciaza sa aiba un partener tot la fel de discret.

Leu

Leul veritabil nu va tine niciodata secreta viata sa personala, intrucat simte o satisfactie deplina cand se poate lauda cu acest aspect al existentei sale. Va arata tuturor poza partenerului de viata, va posta pe Facebook fotografii din vacantele romantice in doi si va incerca sa trezeasca invidia amicilor cu orice pret prin prisma implinirii sale personale.

Fecioara

ecioarele sunt caracterizate de secretomanie in ceea ce priveste viata lor privata, fiind prea putin dispuse sa isi expuna relatia de dragoste in public. Chiar daca se straduiesc sa pastreze o imagine impecabila a partenerului, acesti nativi sunt foarte zgarciti cu detaliile intime. Vor spune sec ca au pe cineva, fara sa dezvaluie lumii intregi picanterii.

Balanta

Balantele tind sa fie foarte deschise cu viata lor, simtind nevoia sa aduca la cunostiinta tuturor faptul ca iubesc si ca sunt implinite pe plan sentimental. Acesti nativi pot dezvalui multe detalii intime despre relatia lor la inceput, cand entuziasmul ii cuprinde in totalitate. Abia pe parcurs invata sa tina pentru ei ceea ce este cu adevarat intim.

Scorpion

Scorpionii sunt cei mai discreti si misteriosi nativi ai zodiacului, fiind extrem de secretosi privind relatiile lor intime. Colegii de munca pot afla dupa ani buni de colaborare ca un Scorpion este insurat si are si copii, cu atat mai mult cu cat acesti nativi isi ascund intentionat statutul social, de foarte multe ori.

Sagetator

Sagetatorilor le place sa vorbeasca despre ei si implinirile lor personale, isi vor lauda relatia de dragoste cu fiecare ocazie, insa vor tine pentru ei multe dintre aspectele foarte intime, pe care le considera "fierbinti". Vor explica pe larg cum se distreaza cu partenerul de viata, insa niciodata nu vor vorbi despre lucrurile foarte personale si delicate cu ceilalti.

Capricorn

Capricornii isi aleg greu un partener, tocmai pentru a avea motive apoi sa se mandreasca din plin cu acesta. Acesti nativi abia asteapta sa se laude cu profesia jumatatii lor, cu fotografii in care cuplul lor arata exceptional si cu banii pe care ii fac impreuna cu partenerul.

Varsator

Varsatorii tin foarte mult la imaginea lor, mai ales la cea de cuplu. Vor sa se stie ca sunt intr-o relatie si sunt fericiti, insa nu se lauda niciodata cu cate partide de amor "bifeaza" pe saptamana si nici nu apreciaza cand partenerul este dorit sau curtat de altcineva.

Pesti

Pestii se lauda cu viata lor personala, dar doar in circumstantele care ii stimuleaza in acest sens. Daca li se pun intrebari suficient de indiscrete, intr-o maniera inteligenta, atunci sunt capabili sa spuna tuturor ce se petrece in dormitor.

Sursa foto: delmarchiropractor.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro