Numele tau de familie iti dezvaluie cu cine sa te casatoresti!

Astrologie

#astrologie #nume #predictii #casatorie #nume de familie #numerologie #numerologie nume

Numele tau de familie iti dezvaluie cu cine sa te casatoresti!

Astrologia si numerologia sunt tipuri de cunoastere interdependente si complementare. Asa cum data nasterii iti poate prezice caracteristicile personalitatii tale, si stiinta numerelor iti da detalii importante legate de destinul tau.
Asa cum data nasterii iti poate prezice caracteristicile personalitatii tale, si stiinta numerelor iti da detalii importante legate de destinul tau. Numerologia ne poate ajuta sa aflam acele cifre care ne influenteaza statutul financiar, matrimonial sau chiar starea de sanatate.  In cele ce urmeaza, vei afla cum numerologia poate calcula, in functie de numele tau de familie, ce te asteapta in plan sentimental si ce sanse de reusita ai in casnicie.

Pentru a afla aceste lucruri, trebuie sa calculezi cifra corespunzatoare numelui tau de familie. Vei aduna cifra corespunzatoare fiecarei litere din care acesta este compus, pana cand ajungi la o valoare cuprinsa intre 1 si 9.

Iata care sunt cifrele corespunzatoare fiecarei litere alfabetice:

  • 1 = A, J, S;
  • 2 = B, K, T;
  • 3 = C, L, U;
  • 4 = D, M, V;
  • 5 = E, N, W;
  • 6 = F, O, X;
  • 7 = G, P, Y;
  • 8 = H, Q, Z;
  • 9 = I si R.


Afla care sunt semnificatiile acestor cifre si cum influenteaza ele statutul tau matrimonial.

Cifra 1

Persoanele definite de acesta cifra sunt independente si au o tendinta puternica de a domina. Pun pasiune in tot ceea ce intreprind si sunt extraordinar de ambitiosi. Daca cifra ta este 1, nu te vei multumi niciodata cu putin si vei depune eforturi neintrerupte de a-ti depasi conditia. Totodata, vei avea mereu incredere in propriile forte. Perechea potrivita pentru tine este o persoana cu cifra 3.

Cifra 2

Te caracterizeaza capacitatea de analiza si forta de negociere. Esti foarte calculata in privinta deciziilor pe care le faci si nu actionezi niciodata inainte de a cantari bine eventualele beneficii sau riscuri. Iti place sa socializezi si esti mereu inconjurata de cat mai multa lume, pentru ca acorzi sprijinul tau tuturor celor care au nevoie. In casnicie, partenerul tau ideal este reprezentant al cifrei 4.

Cifra 3

Esti fascinata de simbolism si cauti sa interpretezi lucrurile dincolo de aparenta lor. De aceea, analizezi in detaliu oamenii si faptele lor si ai tendinta sa exagerezi uneori importanta unora dintre ele. Esti foarte energica, in schimb, si faci excese de zel atunci cand vine vorba sa le faci altora pe plac. Partenerul ideal pentru tine este cineva cu cifra 5.

Cifra 4

Esti pragmatica si nu acorzi incredere lucrurilor care nu sunt palpabile. Acest lucru te ajuta sa te organizezi si sa cuantifici tot ce se intampla in jurul tau. Iti place sa crezi ca totul depinde de tine. In relatiile matrimoniale, esti compatibila cu cifra 8.

Cifra 5

Comunicarea este cuvantul care te descrie cel mai bine. Pe langa aceasta, iti place sa calatoresti si sa experimentezi tot felul de lucruri noi. Partenerul care se poate intelege cu nevoia ta de miscare continua este cel cu cifra 1.

Cifra 6

Iti doresti mereu sa-i ajuti si sa-i sprijini pe cei de langa tine. Esti atrasa de ideea de familie si camin, asa ca nu vei ezita prea mult pana sa faci pasul cel mare. Totodata, esti pasionata de tot ce tine de estetic. Un partener care sa raspunda nevoilor tale este cel cu cifra 9.

Cifra 7

Esti predispusa catre meditatie si insingurare. Aceasta este metoda ta de a face fata situatiilor dificile si de a putea analiza cu seriozitate problemele atunci cand trebuie sa iei decizii. Un barbat cu cifra 2 ar putea intelege aceasta nevoie de izolare.

Cifra 8

Esti organizata si calculata, diplomata si mereu pregatita sa actionezi in situatii de urgenta. Dorinta de autodepasire de impinge catre o viata mai stresanta. Este foarte posibil sa te implici in cariera mai mult decat ar trebui. Te-ar intelege si ti-ar sustine demersurile de ascensiune un sot cu cifra 6.

Cifra 9

Esti foarte implicata in relatiile cu cei din jurul tau, le oferi cat de mult poti, iubesti intens si faci mari eforturi pentru a multumi pe toata lumea. Esti confidenta tuturor celor care te cunosc, pentru ca esti capabila sa-i asculti, sa fii impartiala si chiar sa le dai sfaturi, atunci cand ti le cer. Partenerul ideal pentru tine are cifra 7, acesta va sti sa aprecieze toata generozitatea si pretuirea ta.

Sursa foto: prasantnumerology.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare