Horoscop chinezesc

#sanatate #dragoste #cariera #Anul Calului

Ce ne aduce Anul Calului in 2014

In zodiacul antic chinezesc, 2014 este Anul Calului, ce va incepe pe data de 31 ianuarie 2014 si se va incheia abia pe 18 februarie 2015. Simbolul noului an, potrivit vechilor chinezi, aduce un nou inceput in toate ariile vietii, oferind o viziune noua si largita asupra lucrurilor. Astfel, Anul Calului aduce o evolutie personala accelerata, o perspectiva proaspata asupra viitorului si o mai buna autocunoastere pentru fiecare dintre noi.

Numit si Anul Calului albastru sau verde de lemn, anul 2014 aduce in prim plan creativitatea, gandirea si spiritualitatea. Preocuparile tuturor se vor indrepta catre o mai buna cunoastere a sinelui si a directiei de urmat in viata.

Anul Calului, perioada revelatiilor si a succesului neasteptat

Calul de lemn, simbolul anului 2014 in zodiacul chinezesc, este totodata si o jucarie indragita a copilariei. Astfel, imprumuta din entuziasmul, imaginatia si deschiderea fata de lume a copiilor, aducand totodata sansa de a lua totul de la capat si de a urma un drum mai bun.

In Anul Calului de lemn, multi dintre noi pot descoperi ca au mai multe talente si abilitati decat credeau, ca viziunea asupra lucrurilor se poate schimba si ca de multe ori este nevoie de mult curaj, spontaneitate si bravura pentru a lua decizii indraznete, dar care sa aduca rezultate nemaipomenite.

Albastrul si verdele, cele doua nuante atribuite Calului de lemn, inseamna dinamism si ambitie, curajul de a tinti catre obiective cat mai inalte. Lemnul este elementul naturii cu o abilitate fantastica de a depasi obstacolele si de a supravietui de-a lungul sutelor de ani. In 2014, oamenii vor avea mai multa forta pentru a depasi greutatile si pentru a lupta cu toate armele, astfel incat sa obtina in cele din urma un succes la care nu ar fi visat niciodata.

Avantajate sunt persoanele creative, cu viziuni deschise asupra vietii. Acestea vor fi cele care vor reusi sa gaseasca solutii la cele mai grele probleme si sa iasa din situatii limita, aparent fara sanse de izbanda.

Anul Calului in dragoste

Caracteristicile principale ale Calului de lemn sunt spiritul ludic si emotiile puternice. Acest lucru inseamna ca, in dragoste, anul 2014 poate fi dedicat flirtului, aventurilor incitante, riscurilor asumate in amor, instabilitatii si placerii de a gusta fructul oprit. Anul acesta, este posibil ca pana si cel mai nevinovat flirt sa se transforme intr-o relatie de cursa lunga. Din pacate, la fel de bine se poate ca o aventura extraconjugala sa puna capat unei casnicii trainice.

Fara doar si poate, pe plan amoros vor exista surprize pentru fiecare dintre noi. Poate fi vorba de experiente emotionante, nopti pline de pasiune, reaprinderea pasiunii in dormitor, mai multa tandrete, un preludiu mai reusit si o impartasire mai bogata de afectiune.

Anul Calului cariera si bani

Afacerile sunt favorizate in 2014, sansa fiind de partea antreprenorilor care indraznesc sa isi stabileasca obiective mari, pe termen lung. Negocierile, incheierea de contracte sau intemeierea unui proiect profesional independent sunt alte arii care vor fi incununate de succes in Anului Calului - 2014.

Este posibil ca multi angajati cu intiativa si viziuni proprii sa isi dea demisia de la locul de munca, in favoarea desfasurarii unei activitati independente. La fel de posibil este ca multi dintre noi sa nu putem face fata schimbarilor precipitate din Anul Calului, care presupun luarea rapida a unor decizii si adaptarea in timp record la noi circumstante. Sansele imbogatirii cresc simtitor in Anul Calului, dar doar pentru cei care indraznesc sa isi asume riscuri.

Anul Calului in sanatate

Anul Calului nu va fi unul cu multe provocari in domeniul sanatatii, cel putin nu din prisma bolilor grave sau a suferintelor cronice, indelungate. In schimb, la inceputul anului 2014 exista un risc crescut de accidentare, de aceea prudenta trebuie sa fie cuvantul de ordine. Tot in aceeasi perioada, este posibila declansarea unor traume diverse.

In 2014, anul inceputurilor de drum, se recomanda si adoptarea unui stil de viata mai sanatos. Intentiile in acest sens au sanse maxime sa se concretizeze in anul Calului de lemn. Cei care doresc sa manance corect sau sa inceapa un program sportiv ar face bine sa se mobilizeze inca din primele zile ale anului.

Sursa foto: wallpapercastle.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-chinezesc

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro