Horoscop lunar

#horoscopul dragostei #astrologie #horoscop #compatibilitati #horoscop octombrie

Horoscopul dragostei pentru luna octombrie 2013

Luna octombrie 2013 vine cu o intensitate aparte in viata sentimentala a nativilor din zodiac. Poate fi vorba de traversarea unei etape dificile sau, dimpotriva, de experimentarea unor trairi intime superioare, care sa resusciteze de deplin entuziasmul in cuplu. Vezi ce spune horoscopul dragostei pentru luna octombrie 2013!

Berbec

Cu Marte in Casa Dragostei si a sexualitatii, vei experimenta un apetit sexual iesit din comun in luna octombrie. Viata sexuala in cuplu se va imbunatati considerabil, te vei reindragosti si vei trai momente incitante in dormitor. Daca esti inca in perioada celibatului, ai putea ceda multor ispite interzise!

Taur

Luna octombrie va fi pentru tine o perioada in care sa reflectezi asupra armoniei din viata ta intima. Iti vei dori sa discuti cu partenerul tau despre dificultatile pe care le-ati intampinat in ultima vreme, astfel incat sa le gasiti o rezolvare. Vei trage linie si dori sa stii ce te asteapta in viitor, disponibilitatea ta de a face compromisuri este tot mai redusa.

Gemeni

Vesti bune pentru inima ta in octombrie: cu Venus in casa iubirii si Marte in casa pasiunii/erotismului, vei avea o pofta nebuna de iubit. Daca nu esti intr-o relatie, noile cuceriri vor "curge" mai mult decat niciodata. Daca ai pe cineva alaturi, te bucuri de armonie, intelegere si clipe erotice intense.

Rac

Luna octombrie nu iti aduce influente pozitive pe plan sentimental. Este posibil sa te confrunti cu multe neintelegeri, tensiuni si probleme de comunicare cu partenerul, care sa va perturbe masiv relatia. Mercur retrograd face ca orice conflict sa ia amploare, de aceea este important sa nu intri in ofensiva si sa nu pui paie pe foc.

Leu

Daca nu ai pe nimeni special alaturi, planeta Venus te ajuta sa atragi sexul opus si sa iti cresti sansele de a-ti intalni jumatatea. In schimb, daca esti intr-o relatie, planeta Marte poate favoriza conflictele, in special pe cele legate de bani, bunuri si proprietati.

Fecioara

Luna octombrie nu te ajuta sa cunosti tocmai apogeul implinirii sentimentale. Oricare ar fi statutul tau marital, este posibil sa ai parte de multe obstacole, neintelegeri si incurcaturi care apar din senin si iti pun la grea incercare rabdarea.

Balanta

Vesti bune pentru zodia ta: luna octombrie iti aduce clipe minunate in cuplu sau, daca nu te afli intr-o relatie, ai toate sansele sa flirtezi cu un potential partener. Aspectul comunicarii cu persoana iubita este favorizat in a doua jumatate a lunii, astfel ca orice conflicte ar aparea, discuta-le deschis si isi vor gasi rapid rezolvarea.

Scorpion

Planeta Venus iti insufla o pofta nebuna de iubit, de aceea pe cerul iubirii tale nu se anunta nori de furtuna. Te vei bucura de clipe frumoase in intimitate si de mai multa pasiune decat in ultima vreme. Este posibil sa apara discutii in cuplu despre achizitionarea unui bun comun sau despre o investitie pe viitor, fie intr-o locuinta, fie intr-o vacanta peste hotare.

Sagetator

Daca te afli intr-o relatie, luna octombrie iti poate aduce tensiuni in cuplu. Ai grija cat de clar comunici cu partenerul tau si renunta la atitudinea defensiva, deloc constructiva in aceasta perioada. In cazul in care te afli in cautarea dragostei, incearca sa faci o deplasare la drum lung, vei avea sanse mai mari sa cunosti pe cineva interesant.

Capricorn

Luna octombrie nu va fi una deosebita pentru tine in plan sentimental. Vei avea tendinta sa iti neglijezi partenerul din pricina altor prioritati, cel mai probabil pentru activitatile profesionale. Incearca sa te dedici mai mult vietii de cuplu, daca nu vrei ca lucrurile sa se raceasca. In cazul in care esti singur, probabil ca vei ramane asa in aceasta luna.

Varsator

In octombrie, vei deborda de energie si senzualitate. Daca nu te afli intr-o relatie de cuplu, aventurile de o noapte nu sunt excluse, iar daca esti cuplat/a, iti vei exterioriza sentimentele mai mult decat niciodata. Planeta Marte iti poate transforma entuziasmul in nervozitate, deci nici conflictele nu sunt excluse in cea de-a doua luna a toamnei.

Pesti

Lucrurile pot deveni monotone pentru tine din punct de vedere pasional in luna octombrie. Fie te apasa singuratatea si simti ca nu mai rezisti fara un partener, fie tanjesti dupa mai multa actiune in cuplu. Spre finalul lunii, te mobilizezi si pui la cale momente fierbinti, care sa iti aduca fiori fierbinti in serile racoroase.

Foto: notgoodanymore.wordpress.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului