Zodia ta si dragostea

#cucerire barbat #predictii #zodii #horoscop #astrologie

Cum sa cuceresti definitiv un barbat, in functie de zodie

Ti-a picat cu tron si vrei sa-l cuceresti dar nu stii cum? Zodia lui iti spune care sunt trucurile care te vor ajuta sa-l cuceresti definitiv si sa-l ai la degetul mic toata viata.

Berbec

Berbecii sunt atrasi de femeile independente si dinamice. Daca vrei sa-l cuceresti rapid trebuie sa-i arati ca esti hotarata si ca nu ai nevoie de o persoana care sa te sustina.Totodata trebuie sa ii arati ca iti plac discutiile in contradictoriu, deoarece acesti nativi sunt stimulati de acest gen de comunicare.

Taur

Taurii sunt persoane circumspecte si se lasa greu cuceriti. Tine mult la punctualitate si, indiferent ca este femeie sau barbat, adora atmosferele romantice. Daca vrei sa-l cuceresti imbraca-te elegant si poarta un parfum bun care sa-i atraga atentia. Nu uita sa-i faci complimente subtile.

Gemeni

Gemenii sunt persoane vesele si spontante si asteapta acelasi lucru si de la persoana de sex opus. Arunca-i o privire poznasa si nu uita sa zambesti. Invita-l la o petrecere cu multa lume si nu uita ca acesti nativi adora replicile spumoase si jocurile de cuvinte.

Rac

Pentru a cuceri un Rac trebuie sa-i gadili latura sensibila, aratandu-i ca esti o persoana la fel se afectuoasa si senzoriala ca si el. Arata-i ca esti dispusa sa te implici intr-o relatie serioasa si ca familia este cea mai importanta pentru tine.

Leu

Daca vrei sa seduci un Leu, atunci trebuie sa apelezi la eleganta. Cu cat vei arata mai bine cu att il vei cuceri mai repede. Nu uita sa ii faci complimente despre felul in care se imbraca, parfumul pe care-l poarta si modul in care gandeste. Cu siguranta il vei avea la picioare.

Fecioara

Barbatii Fecioara adora sa se lase cuceriti in loc sa porneasca la atac. Profita de acest lucru si porneste o discutie cu acesta, pe o tema care ii place, aratandu-i ca si tu esti pasionata de subiectul respectiv. Nu uita ca pune mare pret si pe aspectul fizic.

Balanta

Balantele pot fi usor cucerite daca li se fac complimente subtile. Adora sa vada ca sunt apreciati pentru felul in care arata si se imbraca, dar si pentru muzica pe care o asculta, asadar nu ezita sa-i faci complimente.

Scorpion

Scorpionii sunt usor de cucerit. Un zambet misterios si o tinuta sexy este tot ce-ti trebuie. Acesti barbati iti vor cadea rapid in plasa. Starneste-i instinctele prin atitudine, gesturi si tinuta si va i al tau pe veci.

Sagetator

Sagetatorii adora calatoriile. Il poti cuceri rapid invitandu-l intr-o excursie neplanificata, spontana. Demonstreaza-i ca esti spontana si ca nu esti genul de femeie careia ii plac lucrurile bine planificate. Fa-l sa rada cu gura pana la urechi si arata-i ca esti capabila sa abordezi o multime de subiecte interesante si in niciun caz nu il lasa sa se plictiseasca. Il vei cuceri garantat!

Capricorn

Daca vrei sa seduci un Capricorn trebuie sa ii arati ca esti o femeie independenta si ca nu ai nevoie de el pentru a te descurca in viata. In plus, trebuie sa fii mereu dispusa sa-l sustii in planurile sale si sa il incurajezi cand are nevoie. Odata ce observi ca este interesat de tine, retrage-te! Va veni singur la tine si nu te va mai lasa sa pleci de langa el.

Varsator

Varsatorii sunt atrasi de femeile care pot purta discutii interesante din toate domeniile posibile. Asadar, daca vrei sa cuceresti un Varsator provoaca-l la discutii interminabile. Acesti nativi adora reuniunile mari, la petreceri, asadar profita de acest lucru si invita-l la o petrcere. Il vei avea rapid la picioare.

Pesti

Pestii adora sa se lase cuceriti, insa pentru a face acest lucru trebuie sa iti deschizi sufletul in fata lor, insa pastreaza totusi putin mister. Acest lucru il va emotiona si va dori sa te cunoasca mai bine. Nu uita ca acesti barbati sunt cei mai romantici din tot zodiacul si adora sa fie alintati. Apeleaza la aceste arme si iti va cadea rapid in plasa.

Sursa foto: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea