Astrologie

#horoscop #zodii #tonus zodii # tonus zodii toamna

Ce tonus au zodiile in toamna 2012

Toamna 2012 anunta un tonus bun pentru cei mai multi dintre nativii celor 12 zodii. Acestia sunt energici si si increzatori. Multi dintre ei, insa, pot fi imprudenti sau fac diverse excese. Micile probleme de sanatate pot aparea oricand, insa lucrurile se amelioreaza pe parcurs.

Tonus Berbec toamna 2012

Berbecul incepe toamna in forta. Nativii zodiei sunt plini de energie si au multe planuri. Se poate, insa, ca pe masura ce trece timpul, Berbecii sa comita greseli, exagerand cu activitatea fizica sau altceva. Mesele copioase si lipsa somnului ii poate afecta neplacut, dupa o vreme.

Tonus Taur toamna 2012

Taurii sunt intr-o conditie fizica buna, insa acestia ar putea fi inclinati sa-si faca toate poftele in plan culinar. Exista perioade in aceasta toamna in care Taurii devin nervosi si agitati. Este important sa-si pastreze luciditatea si sa adopte un regim de viata echilibrat.

Tonus Gemeni toamna 2012

Gemenii sunt activi si energici in aceasta toamna. Unii dintre ei pot avea mici iritatii ale pielii sau probleme de tensiune. Insa, in general, Gemenii au o conditie fizica buna si multe rezerve de energie, desi acestia dorm putine ore pe noapte.

Tonus Rac toamna 2012

Racii arata bine si au un moral bun. In aceasta toamna, se poate ca nativii sa aiba unele probleme cu ficatul. Racilor li se recomanda sa-si supravegheze alimentatia. In unele cazuri, Racii trebuie sa faca fata stresului emotional in viata amoroasa.

Tonus Leu toamna 2012

Leii au de gand sa-si schimbe stilul de viata pentru a fi mai sanatosi si mai fericiti. In aceasta toamna, Leii au ocazia ideala sa se lase de fumat sau sa slabeasca considerabil. Tot in aceasta perioada, este bine ca Leii sa fie atenti la efortul fizic deoarece exista riscul de accidentare.

Tonus Fecioara toamna 2012

Fecioarele se dovedesc buni antreprenori in toamna 2012, iar proiectele de care se apuca au toate sansele sa reuseasca. Cu sanatatea, Fecioarele stau foarte bine. In schimb, nemultumirile exista vesnic in mintea acestora. Este bine ca Fecioarele sa stea in preajma persoanelor tonice, cu energie pozitiva.

Tonus Balanta toamna 2012

Balantele au un program incarcat in aceasta toamna, dar acestea nu-si pierd nici energia, nici pofta de viata. Dupa o zi lunga, Balantele sunt capabile sa iasa in oras la distractie. Unele Balante pot avea mici probleme dentare in aceasta perioada.

Tonus Scorpion toamna 2012

Scorpionii nu duc lipsa de energie in toamna 2012. Cu toate acestea, exista diverse probleme stresante, care ii pot afecta pe Scorpioni in plan fizic. Unii dintre ei fac iritatii pe fond nervos. Este important ca nativii sa fie rezonabili si sa gaseasca solutii pasnice.

Tonus Sagetator toamna 2012

Tonusul Sagetatorilor lasa de dorit dupa a doua jumatate a anului. Unii Sagetatori se concentreaza prea mult pe trecut si traiesc cu regrete, desi multe dintre ele sunt pur imaginare. Le-ar prinde bine Sagetatorilor un mediu pozitiv, optimist, plin de viata. Excesele culinare si sexuale trebuie evitate.

Tonus Capricorn toamna 2012

Capricornii se bucura de un tonus bun. Acasa, lucrurile merg bine, iar nativii sunt linistiti si impacati. Cu toate acestea, in toamna pot aparea mai multe probleme de sanatate, de la varice la inflamatii, alergii, dureri de picioare etc. Cele mai bune solutii sunt tratamentele naturiste.

Tonus Varsator toamna 2012

Varsatorii au un tonus bun, insa energia de care se bucura nu si-o consuma mereu intr-un mod constructiv. Varsatorii ar putea sa-si schimbe dieta cu una mai sanatoasa, sa bea mai multe ceaiuri si mai putine sucuri acidulate si sa-si regleze orele de somn. Numai in acest fel pot sa-si protejeze sanatatea.

Tonus Pesti toamna 2012

Pestii sunt pusi pe fapte mari in aceasta toamna. Resursele lor de energie par nelimitate deoarece se trezesc primii si se culca ultimii, iar programul lor este mereu incarcat. Pestii nu-si pierd optimismul, sunt muncitori si increzatori. Cei care practica sport trebuie sa faca incalzirea si sa-si supravegheze miscarile.

Foto: deviantart.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro