Horoscop zilnic

#parinti #astrologie #horoscop #zodii #stilul zodiei #zodii parinti #horoscopul familiei #parinti permisivi

Cat de permisivi sunt parintii in functie de zodie

In timp ce Leii si Scorpionii se impun intotdeauna in fata copiilor, parintii Balanta si Pesti sunt permisivi.

Afla cat de ingaduitori sunt parintii in functie de zodia in care s-au nascut:


Parintii Berbec


Parintii nascuti in zodia Berbec sunt ingaduitori cu copiii lor. Adultii considera ca cei mici trebuie sa dispuna de o oarecare libertate de actiune pentru a-si asuma responsabilitati si pentru a invata din greseli. Parintii Berbec nu ii lasa pe copii sa faca tot ce vor, insa sunt impotriva unei educatii stricte.


Parintii Taur


Parintii Taur sunt severi cu copiii lor in ceea ce priveste educatia, insa deosebit de afectuosi si generosi cu acestia. O mama sau un tata in zodia Taur spera la rezultate excelente la invatatura din partea copilului. In acelasi timp, Taurul le ofera copiilor un trai cat mai bun cu putinta, asadar cei mici sunt rasfatati cu siguranta.


Parintii Gemeni


Parintii Gemeni nu se tem sa incerce mereu lucruri noi si isi doresc acelasi lucru pentru copiii lor. De aceea, cei mici se bucura de libertate de actiune, uneori chiar mai mult decat ar avea nevoie. Mama si tatal in zodia Gemeni le ofera copiilor posibilitatea de a-si asuma riscuri, insa pretind sinceritate si devotament.


Parintii Rac


Parintii Rac sunt profund atasati de copiii lor si cu greu accepta ideea plecarii acestora de acasa in jurul varstei de 20 de ani. Racii vor sa stie totul despre copiii lor si nu inceteaza niciodata sa-i protejeze. Copiii cu parinti Rac sunt iubiti, respecta valorile familiei, insa au mai putina libertate.


Parintii Leu


Parintii Leu nu sunt foarte ingaduitori cu copiii lor. Leii au intotdeauna asteptari mari de la copii si regulile pe care le impun acestora pot fi dificile. Un parinte Leu va incerca sa-si ghideze copilul intr-o anumita directie, iar posibilitatea de a o apuca pe alte cai va fi foarte redusa.


Parintii Fecioara


Parintii Fecioara le cer copiilor sa fie responsabili. Pentru Fecioare, copilaria nu inseamna numai distractie. Celor mici li se impune un regim de viata in care igiena, bunele maniere si sarcinile zilnice fac parte din program. Cu toate acestea, Fecioarele le ofera copiilor tot ce au mai bun si nu ezita sa se sacrifice pentru acestia.


Parintii Balanta


Parintilor Balanta nu le plac regulile stricte deoarece le considera plictisitoare si lipsite de sens. Permisivi si afectuosi, parintii Balanta sunt gata sa faca orice pentru a-si vedea copiii fericiti. Singurele aspecte in care Balantele sunt severe sunt sinceritatea si corectitudinea.


Parintii Scorpion


Scorpionii sunt parinti puternici, care se impun intotdeauna in fata copiilor. Cei mici nici nu indraznesc sa le ceara o favoare. Daca, totusi, au parte de asa ceva, copiii considera ca s-a intamplat un adevarat miracol. Scorpionii isi iubesc mult copiii si au asteptari mari de la acestia.


Parintii Sagetator


Sagetatorii nu au obiceiul sa-si forteze copiii sa accepte un mod de viata sau o forma de gandire, dimpotriva. Copiii unui nativ Sagetator se bucura de multa libertate, insa, in acelasi timp, se descurca mai mult pe cont propriu. Sagetatorii se straduiesc din cand in cand sa fie mai severi, insa rareori reusesc acest lucru.


Parintii Capricorn


Parintii Capricorn oscileaza intre un comportament sever si nevoia de a le oferi copiilor tot ceea ce ei nu au avut cand erau mici. Acest conflict interior ii impiedica pe Capricorni sa aiba un comportament liniar. Capricornii au nevoie sa se detaseze pentru a privi lucrurile obiectiv si a lua cea mai buna decizie.


Parintii Varsator


Parintii in zodia Varsator nu sunt nici stricti, nici foarte flexibili cu copiii lor. Reprezentantii zodiei prefera o cale de mijloc pentru ca nu le place ideea de a se impune cu forta si nici aceea de a fi manipulati. Adesea, un parinte Varsator este prieten bun cu copilul sau.


Parintii Pesti


Parintii Pesti sunt unii dintre cei mai permisivi din cele 12 semne zodiacale. Pentru un parinte in zodia Pesti este imposibil sa-i spuna "nu" copilului sau. Profund atasat de acesta, Pestele face tot ce-i sta in putinta pentru a-si vedea copilul fericit.

Sursa foto: achieveguilford.org
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro