Astrologie

# flori potrivite #flori zodie #crini #orhidee

Care sunt florile care se potrivesc semnului tau zodiacal

Nu exista nicio indoiala ca florile infrumuseteaza orice spatiu si umplu viata de bucurie. Si sunt unele care sunt indicate pentru a atrage energia buna.

Fiecare dintre noi avem o compatibilitate cu o anumita floare. Daca vrei sa ai mai mult noroc, e foarte indicat sa te inconjori cat mai des de florile specifice zodiei tale.

Care sunt cele mai potrivite flori, conform zodiacului 

Berbec

Pentru acest semn de foc, ar trebui alese flori care sa reflecte culoarea pasiunii. Floarea caraceristica este caprifoiul. O varianta care va fi intotdeauna castigatoare este si un buchet de lalele rosii care transmit si energie. O alta optiune sunt si macii.

Taur

Pentru un semn care iubeste Pamantul, un buchet de crini este un cadou dragut, cu un parfum minunat. In plus, florile mari in culori de roz, galben si rosu sunt potrivite pentru acest semn care are o predilectie pentru trandafiri, margarete si violete.

Gemeni

Acest semn dublu gaseste in trandafir o floare care se imbina cu spiritul si expresivitatea sa, si care simbolizeaza iubire si prietenie. O alta optiune care este pe placul celor nascuti sub acest semn zodiacal sunt crinii din vale (lacramioarele), violetele si caprifoiul.

Rac

Eleganta crinului de apa, cunoscut si sub numele de cala, este o floare ideala pentru cei nascuti in aceasta zodie, care se asociaza cu calitati precum puritatea si dulceata. Dar, pentru ca este un semn de apa, nativii Raci prefera si floarea de lotus, nuferii si coada pisicii, care apar in medii umede.

Leu

Pentru semnul stapanit de regele stelelor, nimic nu se compara cu floarea-soarelui pentru a transmite energie, incredere si putere. Dar daca nu exista floarea-soarelui, recomandarea ar fi sa cauti flori mari galbene, cum ar fi trandafirul.

Fecioara

Discretia si armonia care caracterizeaza acest semn se potrivesc foarte bine cu florile mici, cum ar fi narcisele, crizantemele pitice, iasomia si salcamul. Frumusetea salbatica a margaretei, cu forma sa de stea, este placuta si de cei nascuti in acesta zodie.

Balanta

Hortensiile reprezinta echilibrul tipic al celor nascuti in acest semn. Aceasta planta, cu tulpini puternice si flori care seamana cu pompoanele, reprezinta un simbol al sinceritatii. Alte flori care se potrivesc bine Balantelor sunt narcisele, violetele si garoafele albe.

Scorpion

Pasiunea si temperamentul persoanelor nascute in aceasta zodie se reflecta in bujorii rosii, o planta asiatica exotica care se remarca pentru parfumul florilor sale. Dar si trandafirii rosii sunt perfecti, pentru ca vorbesc despre romantism si putere. La fel si lalelele rosii si macii. Si anemonele sunt ideale pentru a le face o surpriza placuta.

Sagetator

Spiritul aventuros al acestui semn de foc se potriveste cu diversitatea garoafelor, in toate tonurile sale, deoarece sunt asociate cu forta si rezistenta celor nascuti in Sagetator. Orhideele, gladiolele si narcisele, in nuante de roz si galben, sunt alte optiuni de luat in seama.

Capricorn

Violetele africane, flori frumoase care necesita ingrijire constanta, sunt indicate pentru acest semn care se caracterizeaza prin responsabilitatea si angajamentul sau. Alte flori potrivite pentru Capricorni sunt caprifoiul si cimbalaria.

Varsator

Acest semn este atras de orhidee, dalii si gladiole, cu recomandarea ca acestea sa fie exemplare mari, enorme, care sa reflecte dragostea lor pentru arta si eleganta trasaturilor lor. Culorile preferate ale acestui semn de aer sunt negru, violet si galben.

Pesti

Fiind semne de apa, nativii Pesti prefera crinii, glicinele si orice planta care creste langa un iaz, lac sau rau si ii invita sa viseze in nuante de ocru, portocaliu si alb.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro