Horoscop zilnic

#smochin #horoscop #horoscop arboricol #horoscop druidic #horoscop celtic #smochinul

Horoscop arboricol, Smochin

Stabil si fidel mediului sau, Smochinul creste si se dezvolta cel mai bine in solul patriei sale. La umbra lui se poate adaposti intreaga familie, deoarece este profund dedicat caminului sau. Nu concepe viata in afara unei familii, pe care si-o intemeiaza orice ar fi.

Aventurile il atrag numai in masura in care nu-i afecteaza sub nici un chip familia si, din cand in cand, mai poate avea escapade. Pe cat de multa nevoie are de stabilitate in viata personala, pe atat de inconstant poate fi, cand cade prada tentatiilor. Nu-si va abandona insa niciodata familia.

Este genul de om care stie intotdeauna cand trebuie facuta o concesie pentru ca lucrurile sa continue sa functioneze. Mentine permanent contactul cu rudele, deorece legatura sa cu familia joaca un rol deosebit de important in implinirea sa interioara.

Fire calma si rezonabila, reuseste sa insufle liniste persoanelor din jur, calmand si cele mai zapacite spirite. Linistit si pasnic, nu suporta confictele si, desi poseda suficienta putere si independenta, prefera sa cedeze decat sa intre intr-o disputa. Resimte nevoia de spatiu, dar in acelasi timp nu poate trai fara sa primeasca afectiune. In dormitor isi face datoria, poate sa se indragosteasca sincer, dar nu va deveni niciodata vulcanic. Este ca un ceas care functioneaza perfect, nedezamagind pe nimeni.

Smochinul este daruit de astre cu arta de a face bani si de a-si atrage norocul. Oamenii care ii sunt apropiati cred despre el ca reprezinta un fel de talisman, deoarece toti cei din jurul lui au cumva de castigat. Nativul munceste din greu pentru a-si asigura un trai bun si reuseste in ce-si pune in cap. Este perfect constient de lipsurile si defectele sale, iar modul sau de gandire este unul practic. Acest lucru il ajuta mult in afaceri. Se pricepe sa dea sfaturi foarte bune si oamenii se pot baza intotdeauna pe el.

Perioada:  14 iunie – 23 iunie, 12 decembrie  - 21 decembrie

Element: Foc

Tip: Masculin

Compatibil cu: Artarul. Artarul te atrage deoarece este un om grijuliu, care isi face planuri pe termen lung.

Incompatibil cu: Scorusul. Scorusul ti se pare un om narcisist si egoist, prea complicat pentru a investi timp si energie.

Persoane celebre: Ion Antonescu, Blaise Pascal, Donald Trump , Flaubert, Steffi Graf, Jacques Offenbach, Lionel Richie, Nicole Kidman, Frank Sinatra , Jane Fonda , Natalie Grant, Steven Spielberg, Brad Pitt.

Citeste Horoscopul General Arboricol (druidic/celtic).
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare