Zodia ta si dragostea

#5 motive #rac

4 motive pentru care sa te indragostesti de un Rac. Iti poate schimba viata

Daca esti in cautarea unui partener, poate ar trebui sa iei in considerare sa ai alaturi de tine o persoana din zodia Rac. Sau daca a trecut prin viata ta ai vazut ca are multa stabilitate de oferit.

Nascuti intre 22 iunie si 23 iulie, nativii din zodia Rac sunt extrem de loiali, foarte protectori si romantici, astfel incat iti pot oferi o relatie pe care nu o vei uita niciodata. De asemenea, ei sunt si blanzi, au inclinatie spre viata de familie, dar sunt si putin imprevizibili.

Onestitate mai presus de toate

Racul nu are probleme sa se deschida in viata sexuala si sa experimenteze relatii fara angajament. Cu toate acestea, el ta va anunta intotdeauna pentru a evita sa te raneasca. Vei afla mereu de intentiile sale, deoarece, de obicei, este o persoana cinstita.

Foarte sociabil

Este, de asemenea, o persoana distractiva de care nu te vei plictisi niciodata, dar trebuie sa tii cont ca nu ii place sa interactioneze cu persoane toxice. In consecinta, grupul sau de prieteni este mic si ii apreciaza destul de mult.

Romantic incurabil

Indiferent daca este barbat sau femeie, Racul este de moda veche. Te va rasfata cu lucruri neasteptate doar pentru a te face fericit. Daca ii poti atrage atentia, un Rac va face tot ce trebuie pentru a te multumi si pentru a-ti face pe plac ca nimeni altcineva.

Fidel ideilor sale

Racul este foarte loial fata de dorintele si ideile sale. El nu va lasa pe nimeni sa intervina in ceea ce conteaza pentru el, deoarece este o persoana foarte optimista si independenta.

Printre celebritatile nascute in zodia Rac se numara printul William, Tom Cruise, Meryl Streep, Ariana Grande sau Vin Disel, Tom Hanks sau Lionel Messi.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului