Zodia ta si dragostea

#esec sentimental #suferinta #zodii #horoscop #esec #astrologie #dragoste

Zodiile care nu reusesc sa treaca niciodata peste un esec sentimental

Esecurile sentimentale sunt percepute diferit de fiecare zodie in parte. Daca exista zodii care-si revin dupa un esec sentimental in cateva zile, exista si zodii care vor fi marcate timp de multe luni, sau chiar ani, de o despartire dureroasa. Iata care sunt zodiile care trec foarte greu sau deloc peste un esec sentimental.

Rac

Racii nu suporta sa li se dea papucii sau sa treaca prin orice alt tip de esec sentimental. Pentru ei totul se termina acolo. Vor trai multi ani cu sentimente de vina si isi creeaza in minte o lista cu toate motivele pentru care nu vor sa mai intre niciodata intr-o relatie serioasa. Sunt putine cazurile in care acesti nativi isi vor reface viata sentimentala.

Balanta

Daca au trait o poveste de dragoste cum isi doreau si apoi s-au lovit de un esec sentimental, Balantele se vor retrage incet, incet in lumea lor, insa dupa luni bune de suferinta. Pun pret mare pe respect, iar cand sunt tradati cu greu isi mai revin, si de cele mai multe ori incearca sa se invinovateasca pe ei insisi de esecul prin care trec.

Varsator

Si Varsatorii trec foarte greu peste o despartie, mai ales daca este vorba de o relatie de lunga durata. Se izoleaza de restul lumii si au tendinta de a cadea prada celor mai rele vicii, ajungand adesea sa devina dependenti de droguri sau alcool.

Pesti

Pestii sunt cei mai sensibili nativi ai zodiacului. Cand vine insa vorba de nereusite pe plan amoros pe acesti nativi ii pasc ganduri necurate. Au ganduri sinucigase si se gandesc ca viata lor nu mai are nicio valoare fara partenerul de cuplu. Apoi, dupa ce isi revin, se vor inchide in ei si vor evita orice relatie de teama de a nu fi parasiti din nou.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea